Satış: BlackBerry Torch 9800 - 320 TL - Sıfır - Jelatinli - Kutulu
6
●438
- 13-07-2015, 22:13:41Üyeliği durdurulduÖncelikle hayırlı satışlar.stronger17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada birkaç çelişki var. Şirket olmadığımız için fatura kesemiyoruz demişsiniz ama faturayı kesen sadece şirketler değil, Bugün ayakkabı tamircisi bile fatura fiş kesebiliyor vergi mükellefi sonuçta. Siz neden kesemiyorsunuz? Sıfır bir cihaza fatura kesilmemesi kanunen yasak + faturasız satılan sıfır cihazlar GENELDE ya çalıntıdır yada kaçak. Her yönüyle illegal. Ben telefoncuyum ve yıllardır esnafım, az çok esnaflığı bilirim. - 14-07-2015, 00:47:44Cihazlar KVK'dan alınma olup orjinal ve garantilidir.Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , öncelikle ilginize teşekkür ederim. Cihazlar bi tanıdığım tarafından ihale yoluyla KVK'dan alındı. O yüzden fatura kesemiyorum. Ürünler çalıntı veya kaçak değil. Ben esnaf değilim o yüzden vergi konusunu siz benden daha iyi bilirsiniz. Ben elime geçen ve 1 tanesini kendim kullanıp kontrol ettiğim cihazı satıyorum. Kanuna aykırı bir şey var ise konuyu report edip kaldırılmasını sağlarım.ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 14-07-2015, 01:41:17Üyeliği durdurulduHerşeyden önce yazıyı okuyup anlam çıkaramayan, beni baltalayıcı olarak gören kıskanç zihniyetli birkaç üye gibi anlatmak istediğimin baltalamak olmadığının farkına vardığınız için ben size teşekkür ederim.stronger17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela; satışınızın asıl hedefine ulaşması, müşterilerce kafalarda oluşması muhtemel çoğu soru işaretinin giderilmesi, boşu boşuna ortaya çıkacak olan özel mesajlaşmalardan dolayı vakit kaybı yaşamamak, hepsinden önce müşteri ile sonradan papaz olmamak adına bana bir önceki mesajda verdiğiniz açıklayıcı cevabı konunun 1. mesajına yazmış olsaydınız bunlar olmayacaktı.
Bu yazdığımın size öğretmen gibi yol göstermek, bilgelik taslamamak yada benzeri kötü manalarda bir faaliyette bulunmak istemediğimi anlamanız da beni memnun etti.
Teşekkür ederim hayırlı satışlar. - 14-07-2015, 10:50:27Yorumunuz için ben teşekkür ederim hocam. Haklısınız ilk mesaja eklesem daha sağlıklı olurdu. Tekrar teşekkürler.ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle