• 21-05-2015, 16:48:14
    ★★★ RoboTwity.com ★★★

Tamamen otomatik takipe takip sistemi ile çalışan bir sistem.

Tek yapmanız gereken kendi havuzunuzu toplu halde toplayıp arkanıza yaslanıp herşeyi izlemek olacaktır.

RoboTwity organik kullanıcılara takip istekleri yollar ve istek yolladıkları kişilerden geri dönüşler bekler. (sadece sabah 9 ile aksam 23 arası takip yapar)

Sizin belirlediğiniz gün içinde takip ettikleri kişilerden dönüş alamazsa toplu halde hepsini kaldırır ve yeni takipler için boş alan açar.

hesabınız müsaait oldukça parça parça takipler yapar. tüm hakkını sonuna kadar kullanır.

Robotwity'nin en iddalı özelliği HAVUZ SİSTEMİDİR

Havuz Sistemi Nasıl çalışır;
    • Hesabınızın hitap ettiği fenomen hesapları bulup sisteme bir kere tanımlıyorsunuz
    • Fenomen hesabın TimeLine'ında akitf RT yapanları toplu halde havuzunuza ekleyebilirsiniz.
    • Fenomenin takipçilerini toplu olarak havuzunuza doldurabilirsiniz
    • Her hesabınızın kendine ait ayrı bir havuzu bulunmaktadır
    • Her havuzun anlık kapasitesi 10 bindir

Havuz Sisteminde Kriterler Belirleme

RoboTwity'nin en iddalı kısmı burasıdır.
    Bu kısımda takip edeceğiniz kişiler için aşağıdaki kriterlerden istediğinizi belirleyip noktasal atışlar yapıp istediğiniz kitleye ulaşabilirsiniz.

Kriterler;
    • Yumurta kafa profilleri alma diyebilirsiniz
    • Korumalı hesapları alma diyebilirsiniz
    • Konuştuğu dile göre süzgeç uygulayabilirsiniz
    • Takipçi sayısına, Takip ettiği sayısına ve favorileri sayısına göre aralıklar belirleyebilirsiniz (örn:100 ile 500 arası gibi)

YENİ ÖZELLİKLER
    • Artık Takip kaldırmasını kişileştirebiliyorsunuz; isterseniz unfollowu etkisiz kılıp kendiniz yapıyorsunuz isterseniz unfollowu otomatik yapıp kaç gün sonra unfollow edeceğini belirtiyorsunuz
    • eskiden biner biner takipler gönderiliyordu. şimdi hesabınız müsaait olduğu sürece takipler sürekli gönderilmekte 250 şer parçalar halinde (sadece gündüz 9 ile 23 arası takip yapılmaktadır)
    • Ücretsiz en seveceğiniz özellik geldi. Her takip ettiğinizi eğer bişey paylaştı ise en son paylaştığını FAV yapıyorsunuz ve daha ilgi çekici olup takip oranını arttırıyorusunuz. bu seçenek kişiselleştirilebilmektedir. ayarlar kısmından kapatabilirsiniz
    • 21-07-2015 artık yaptığınız favoriler belirttiğiniz zaman kadar sonra (1,2,3 gün) sistem tarafından otomatik silinmektedir.

BEKLENEN GÜNCELLEME GELDİ

SWARM'DAN CİNSİYETE GÖRE MEKANA GÖRE %100 GERÇEK TWİTTER TAKİPÇİLERE ULAŞIN

idda ediyorum böyle bir uygulama dünya üzerinde yok

09/10/2015 YENİ GÜNCELLEME

TWEET HAVUZU

* txt dosyanızda satırlar halinde yüklü binlerce tweeti hangi hesaplarınızın hangi saatlerde atacağını belirleyebilirsiniz

* Tweetler rastgele seçilir ve bir tweeti atan hesap başka bir hesap tarafından atılmaz. taki tüm tweetler bitip başa sarıncaya kadar

• Zaman geçtikçe kullanıcıların istatistikleri elime ulaşmaktadır FAV özelliği olmadan önce erkek hesaplara %30 üstünde dönüş oluyor. FAV özelliği ile beraber bu oran daha fazla artacaktır ilerleyen günlerde göreceğiz.

20 tl ye 20.000 takip dönüş ise şu anda 6 k nın üstünde

Yeni özellikler sonrası kullanıcılar geneli dönüş oranları %20 ye ulaştı
    en popüler üyemiz %30 lar civarında

Yakında yeni özelliklerle umarım bu oranı site geneli %30 a çıkaracağız
    lütfen takipte kalın

Fiyatlandırma

Fiyatlandırma jeton sistemi ile yapılmaktadır ve jeton fiyatları aşağıdaki gibidir.
    Tanıtım fiyatları sona ermiştir. yeni fiyat listemiz
    • 20.000 Jeton 20 TL
    • 50.000 Jeton 45 TL
    • 100.000 Jeton 85 TL

Takip ettiğnizi ziyaretçi kadar jeton düşümü olmaktadır
    her 1 takibiniz başına 1 jeton düşmektedir

Ödemeyi sistem üzerinden Paypal ile yapabildiğiniz gibi Sitede bulunan Banka hesaplarına banka havalesi ile de yapabilirsiniz.

HER YENİ ÜYEYE 2.000 JETON BEDAVA

KAMPANYA
    ÜCRETSİZ 2.000 JETONU HARCADIKTAN SONRA REFERANS OLAN HERKESE 3.000 JETON DAHA BEDAVA

KAMPANYA DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ

sisteme girip hemen üye olun site üzerinden güzel kampanyalar sunacağım. ücretsiz Jeton edinebileceğiniz bazı kampanyalarım olacak takipte kalın.

Üyelik için RoboTwity.com

Ufak bir tanıtım videosu

https://www.youtube.com/watch?v=lnNSt3Idr2Y

REFERANSLAR

OguzhanWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten böyl bir sistem yok çok başarılı mentionlarım bile etkileşim almaya başladı.Teşekkürler hocam.

bestofwp3444 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Robotwity dünya üzerinde olmayan mükemmel bir sistem. Tamamen türk zekasıyla yapılmış, arkadaşı alnından öpmek gerekiyor. Böyle bir paneli 2-3 yıldır bekliyordum.
    limonluck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ya muhteşem ötesi 20 bin jeton almıştım ya geri dönüşer inanılmaz güzel herkes retweetliyor fav lıyor takipler süper ellerine kollarına sağlık. verdiğim ücret gani gani helal olsun.
    OnurCemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sisteminize bayildim cidden rt fav olarak cekmesi ve ayıklama yöntemleri harika uzun süre deneyeceğim
    BERKEAKGUN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten geri dönüşler çok güzel. Güzel bir uygulama olmuş
    yalcnuygur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten müthiş bir uygulama ellerinize sağlık hocam. Etkileşim sayılarım arttı ve fav rt yapanları havuza eklemesi çok hoşuma gitti.
    Bu kadar işlevli bir panel görmedim referans kredimi alıp kullandıktan sonra 50 bin kredi almayı düşünüyorum.

Vaillant adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaklaşık 24 saattir kullanıyorum. 2000 jeton, -14'e düşmüş durumda.

2014 takibe 210 geri dönüş var. Oran şu an %10.43. Daha da artacaktır.

Güzel sistem, tebrikler.
    UMUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistem açıldığından beri kullanıyorum yaklaşık 10k sürekli aktif takipci kazandım. Deck uygulaması ile müthiş olacağına eminim. Kullanmak için şüphe duyan arkadaşlara ısrarla tavsiye edebilirim
    WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni denemeye başladım, geri dönüşler ücretli aldığımız gerçek takipçilere karşı daha iyi. oto fav özelliğide ayrı bir hava katmış ve bu sayede de geri dönüşler daha güzel oluyor
    tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haftadır kullandığım şükela sistem. kesinlikle tavsiyedir. tivitte aktiflik isteyen herkes kullansın.
    bariskorzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olumlu dönüşler almaya başladım gerçekten başarılı bir program.
    Atillahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mukemmel sistem, geri donus orani %15 . Yapan arkadasi tebrik ediyorum. Boyle bir paneli bekliyordum acikcasi
    Kacmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu hafta içinde almaya çalışırım. Sistem için bir kaç şeye daha değinmek istiyorum. Ayarlar kısmında havuza attığınız ve takip etmeye başladığınız kullanıcıların son paylaşımlarını favorilere ekliyor. Bu sayede takip ettiğiniz kişinin sizi takip etmesi dahada kolaylaşıyor. Başarılarınızın devamını dilerim
    Nitrid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistemi kullandım ayrıntılı olarak denedim, sorunsuz çalışıyor ayrıca rt ve fav dan havuz sistemine kullanıcıları çekmesi çok güzel bir ayrıntı olmuş daha çok verim aldım ve almaya devam ediyorum.

SeOptimizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistemi 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi bir şekilde çalışıyor tavsiye ederim uygun fiyata organik takipçi kazanmanın daha iyi bir yolu olana kadar en iyisi bu bence

Muhalif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20.000 jeton aldım, sistem çok güzel çalışıyor. Arkadaş çok ilgili. İstediğiniz kriterleri doğru girdiğinizde üst düzey performans alacağınız bir sistem. Tekrardan hayırlı satışlar.
    Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uzun zamandır kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim emek verilmiş gerçekten güzel olmuş teşekkürler.
    senceru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistemi 2 gündür kullanıyorum.. 2 günde bile %7 oranında dönüş sağladım. sadece Bayan olarak bu istatistik.. Muhteşem olmuş... %100 gerçek olmaları ve swarmdan alması çok iyi bir özellik..

1000 civarı kişi takip etti , şimdi o takipleri geri çekmesini beklemekteyim. 2 gün olarak ayarlamıştım. Aslında yapıcı bir eleştiri olarak bir buton olsa ve istediğimiz zaman geri çektirsek müthiş olabilir..

Çok teşekkürler uygulamayı yapan arkadaşa..
    CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Harika bir sistem, muhteşem. Geliştiren, kodlayan, tasarlayan vs. vs. herkese teşekkürler.
  • 21-05-2015, 16:52:53
    Üyeliği durduruldu
    üye olduk güzel sisteme benziyor
  • 21-05-2015, 16:56:46
    Güle Güle kullanın
  • 21-05-2015, 16:58:05
    okadar test ve sonrasında çalışmalar başladı, hayırlısı olsun hocam. iyi emek harcadınız
  • 21-05-2015, 17:00:56
    patavatsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    okadar test ve sonrasında çalışmalar başladı, hayırlısı olsun hocam. iyi emek harcadınız
    Teşekkür ederim senin de emeğini unutmamak lazım
  • 21-05-2015, 17:17:33
    omurtlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim senin de emeğini unutmamak lazım
    seve seve yaptım hocam
  • 21-05-2015, 17:54:00
    1000 takip 1 kredi yerine
    1000 takip 1000 jeton gibi 1e 1 isim bulsaydınız. Kredi insanlarda iyi bir şey çağrıştırmıyor kredi borç demek. Hem de faizli borç. :S
  • 21-05-2015, 17:56:05
    Hep ingilizce dusundum aslinda coin yerine ne kullansam diye boyle basit bir kelime neden aklima gelmedi anlamis degilim tesekkur ederim
  • 21-05-2015, 17:57:28
    ozaman " 1 kredi to 1000 jeton"