Merhaba arkadaslar,
söyle bir sorunum var;
PhpFox scripti kullaniyorum. Bu scripti Arvixe hosting'de kurdum ve güzel calisiyor.
Simdi kendim bir Server kiraladim ve üzerine Centos 6'yi kurdum. FFMPEG 8.0 sürümünü de servere sorunsuz sekilde kurdum.
Simdi siteden Video yükledigimde videolar convert olmuyor ve hicbirsey görünmüyor. Arvixe'de hic bir sorun yok. Script ayni script.
Eksik neler var, daha neler yüklemem ve ayarlamam gerekiyor hic bir bilgim yok.
Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslarin yardimini bekliyorum.
Centos6 ve FFMPEG Sorunu
9
●804
- 22-03-2015, 16:35:46Üyeliği durdurulduMerhaba
ffmpeg yanlış kurmuşsunuz.kurulumu başdan yapınız - 22-03-2015, 16:42:13Yeniden kurdum...
Sonuc: /usr/local/bin/ffmpeg
Dogrusu da buydu zaten... Sitenin ayarlarinda da ayni yolu veriyorum.
Olmayinca baska seyler de denemistim. O yüzden karismis. Simdi yeniden yükledim.
Ama sorun hala devam ediyor. Yani videolar yok. Convert baslamiyor... - 23-03-2015, 16:16:10Üyeliği durduruldu
- 27-03-2015, 15:05:35Arkadaslar ffmpeg calisiyor. Bazi formatlari yükleyebiliyorum. Örnegin flv, wmv... Fakat mpeg, mp4 gibi önemli uzantilari convert edemiyor. Yükleme oluyor. php.ini den ayarlari yükselttim. Normal sitenin php ayarlarini yine standarttan alip manuel olarak ayarladim. Bir türlü convert islemi bitmiyor. Videoyu convert ediyorum bekle diyor ama dakikalarca bekliyorum Video bir türlü gelmiyor.
Dikkatimi ceken birsey daha var. FTP tutuk tutuk calisiyor. Yani akici olarak calismiyor. Tabi yüklemeler de ona göre oluyor.
Serverim normalde oldukca hizli. 1000 MBit/s baglantisi var. Neden öyle oluyor onu da anlamadim.
Acaba hizdan kaynaklanan birsey olabilir mi?
FFMPEG php'nin olup olmadigini nerden anlayabilirim?
Baska aklima gelen birsey yok su an. Serveri hizlandirmak icin xcache ve memcache yi de kuracam. Bakalim ne degisecek.
Arkadaslar varsa fikirleriniz bekliyorum.