• 17-01-2015, 19:21:19
    Merhabalar,

Filezilla son sürümde ftp ye bağlanırken bağlantı hatası alan arkadaşlar aşağıdaki işlemleri yaptıklarında problemleri düzelecektir.

Site yöneticisi kısmından bağlanırken "Şifreleme" seçeneğini "Yalnız düz Ftp kullanılsın (düşük güvenlik)" seçeneğini işaretleyiniz.

Ayrıca site yöneticisi kısmında birçok web siteniz varsa tek tek uğraşmayın diye şöyle bir yöntem buldum ve sonuç başarılı:

Öncelikle Windows 7 için C:\Users\PCKULLANICIADI\AppData\Roaming\FileZilla klasöründe bulunan sitemanager.xml dosyasının öncelikle yedeğini alın, sonra bu dosyayı notepad++ veya muadili bir kodlama programı ile açın, kullandığınız programdaki bul değiştir kısmından

<Protocol>0</Protocol>
    yazan yerlerin hepsini aşağıdaki ile değiştirin.

<Protocol>6</Protocol>
    Umarım faydalı olur.
  • 18-01-2015, 14:57:33
    faydalı oldu hocam ama güncellemeyi yüklememeyi tercih ettim bende son basamakta klasörler alınıyor kısmında taklıp kalıyordu teşekkürler
  • 19-01-2015, 14:05:40
    Tam da başka bir konuya mesaj yazıyordum bu hatayla ilgili. Sorunumu çözdü. Sağolasın

Bendeki sorun sadece Plesk panel olanlarda var. Peki bunu tek tek ftp hesaplarında değil de komple ayar yapabileceğimiz bir yeri varmı
  • 19-01-2015, 14:07:51
    Yeşil SEO İnt. Hiz.
    berdos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam da başka bir konuya mesaj yazıyordum bu hatayla ilgili. Sorunumu çözdü. Sağolasın

Bendeki sorun sadece Plesk panel olanlarda var. Peki bunu tek tek ftp hesaplarında değil de komple ayar yapabileceğimiz bir yeri varmı
    cpanel sunucularda da oluyor hocam.
  • 19-01-2015, 14:18:16
    staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    cpanel sunucularda da oluyor hocam.
    Doğrudur. Bende hiç Cpanel yok. 3-4 tane plesk var hepsinde hata alınca farkettim. Bende geri kalnalarda host firmasının kendi yazılımı var.
  • 19-01-2015, 14:23:57
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    klasör listeleme kısmanda takılıyor isimtescil hostunda fakat benim firewall ayarlarından olduğunu düşünüyorum aynı sürüm filezilla ile evde bağlanabiliyorum.
  • 19-01-2015, 14:27:08
    Cpanal'de de oluyor. bende baska program yuklemistim sirf bununla ugrasmamak icin tesekkurler.
  • 19-01-2015, 16:07:41
    yeni güncellemeden sonra fillezilya bağlanmıyor eve geçince denicem inşlh olur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:07:41 -->-> Daha önceki mesaj 14:29:26 --

çok teşekkkurler 2-3 kişi sormuştum yapamamişti denedim artık bağlanıyor
  • 19-01-2015, 21:22:42
    Sorun paneller ilgili değil tüm ftp baglantilarinda yapiyor sorunu.

@berdos; tüm siteleri etkileyecek genel bir ayar koymamislar ama konuda belirttiğim xml dosyasından tüm siteleri tek seferde ayarlayabilirsiniz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi