Kahvenizi elinize alın ve arkanıza yaslanın. Çünkü uzun bir satış konusu okuyacaksınız. Sonuna kadar okumadan anlamadan ayrıntıları pm atın demeyin. Daha ne ayrıntısı verebilirim ki? Vaktimi/nizi boşa harcamayın.
Acil paraya ihtiyaç olduğundan dolayı fiyat 450 den 300 e indirildi.
Oyun sitesi
Site adresi : PM ile verilecektir. (Her isteyene pm atmama hakkım saklıdır)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 3 ay oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: Popüler bir oyunun sitesi
Günlük hit sayısı: 30-70
Ziyaretçi kaynağı: google - yandex - bing - yahoo
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaşı : 1 / PR : 0
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR
Popüler ios ve android oyununun sitesidir. Milyonlarca kişinin oynadığı popüler bir oyundur. Oyun senelerdir oynanıyor ve çok fazla fanatiği mevcut. Küçüğünden büyüğüne herkes oynuyor. Herhangi bir backlink yada tanıtım yazısı çalışması yapılmamıştır sadece içerik girilmiştir ve girilmeye devam ediyor. Resimler anahtar kelimeler ve önerilen aramalar hesaba katılarak özenle girilmiştir. Keyword bir domaine sahiptir. Tasarımı da gerçekten güzeldir ve resimler de özenle seçilmiş ve eklenmiştir. Site sadece Google dan değil diğer arama motorlarından da ziyaretçi çekmektedir.
Yazıların büyük bir çoğunluğu özgün bir kaç yazı ise mecburen c/p yazılmıştır. Halen de yazılmaya devam ediyor. Yazı başına 20 kuruş verildiği takdirde yazmaya da devam edeceğim. Sosyal medya hesaplarından da günde bir kaç tane paylaşım yapabilirim. Çünkü oyunu bende aylardır severek oynuyorum. İsteyen kendi de yazabilir zevkli bir iştir. (lütfen kıytırık oyun siteleri ile karıştırmayın, noktalama işaretleri ve cümle yapısına özen gösterilerek yazıldı)
Site ile beraber sosyal medyada açtığım tüm hesaplar devredilecektir. Facebook hesabına biraz abone kasılır ve reklam yapılırsa bayağı bir takip edeni çıkacaktır. İngilizce facebook sayfasından gerekli bilgileri türkçeye çevirerek de sayfanızda yayınlarsanız türkiye sayfasının önüne bile geçebilirsiniz. İsterseniz sayfada da reklam yapabilirsiniz. Instagram hesabına da bir kaç resim yükleyince bayağı takip edeni çıkıyor. Takibe takip de kasılabilir hesap ama çoğu yabancı. Ama yine de sizi oradan takip eden de çıkacaktır.
Özellikle youtube videoları ile ziyaretçiyi daha fazla sitede tutabilirsiniz. İsterseniz youtube da ki videoları kendi hesabınıza yükleyerek de oradan sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz.
Yine ziyaretçinizi arttırmak için siteye canlı yayın embed ederek diğer sitelerden daha farklı gözükebilirsiniz. (embed bandwith ten yiyor mu bilmiyorum daha koymadım)
Zevkle açtığım satmak istemediğim güzel bir site ama şu anda acil paraya ihtiyacım var.
Takipçi satış ve takipçi arttırma sitesi
Site adresi : PM ile verilecektir. (Her isteyene pm atmama hakkım saklıdır)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 01/01/2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Twitter takipçi arttırma, satış, yönetim sitesi
Günlük hit sayısı: 10-20
Ziyaretçi kaynağı: twitter
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaşı : 1 / PR : 0
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR
Mustafa Maşa nickli arkadaşımızın bu konuda sattığı script uzun zamandır sitemde kurulu idi. Fakat zamanımın olmaması ve ilgilenememden dolayı fazla sayıda takipçi elde edemedim. Bunun yerine takipçi satış sistemi kurmaya karar verdim.
Site 3 kısımdan oluşuyor:
Takipçi ve beğeni satışı
Twitter takipçi sistemi
Twitter hesaplarınızı otomatik yöneteceğiniz panel
1. Kısım
Wordpress ile hazırlanmış takipçi satış sitesi. Güzel bir teması ve özenle hazırladığım içeriği mevcut. Sitede hem Paypal hem de Havale/EFT ile satın alma seçeneği mevcut. Paypal için butonları kendim Paypal panelinden tek tek elle oluşturdum ve siteye ekledim. Havale/EFT ile satın almak isteyene de her ürün için Contact form 7 ile oluşturduğum formu doldurtup satış işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Mailinize hangi paketin alındığı vs diğer bilgiler otomatik olarak düşecek. Satın alan kişi sadece Paypal butonu oluşturarak url adresi bana verirse ben sitede düzenlemesini yaparım.
Sitede satış için girdiğim yazılar kendi anahtar kelimelerinde 1-5 sayfa arasında kendine yer buluyor. Yandex de ise ya ilk yada ikinci sayfada yer alıyorlar. İyi bir makale yazarak yada yazdırarak kelimenizde belli bir yere kadar backlink çalışması yapmadan bile yükselebilirsiniz. Zira ben çalışma yapmadım hiç.
Eğer takipçi satışı yapmak istiyor fakat satış siteniz yoksa kullanabilirsiniz. Wordpress olduğu için de seo konusunda diğer sitelere göre daha şanslısınız.
Not : Domain adında twitter yada başka sosyal ağın adı geçmiyor. Dolayısı ile her ne kadar günümüzde Twitter takipçi işi bedavaya düşse de siteyi diğer sosyal ağlara takipçi satışı yapmak içinde kullanabilirsiniz. En azından onlarında dibine kibrit suyu dökülene kadar.
2. Kısım
Bu da takipçi scripti mustafa maşa adlı arkadaşımızın satışını yaptığı. 250 TL script fiyatı sadece. (Script domaine lisanslıdır wareze düşmemiştir.)
İsterseniz sitede bir subdomaine yada ana dizine taşıyarak Twitter takipçi sistemini kullanabilirsiniz. Şu anda içinde hiç takipçi yok. Forumda twitter hesap açma botu ve apiye ekleme uygulaması satılıyor. Bunlardan satın alarak kendi databasenizi oluşturabilirsiniz. İsterseniz takipçi kasmak yerine takipçi satış sitenizin reklamını yapmak için kullanırsınız. Bot takipçi olacağı için attığınız tweetlerin silinmesi ve favdan çıkarılması da mümkün değil.
3. Kısım
Yine subdomainde açık kaynak kodlu kendi twitter hesaplarınızı yönetebileceğiniz bir script mevcut. Hesaba sadece admin bilgilerini bilen giriş yapabiliyor ve uygulama üzerinden hesap ekliyor. Hesaplarınızdan toplu tweet atabilir, arama sonucunda toplu takip edebilir, istediğiniz kişileri takipten çıkarabilir, excel ile zaman ayarlı tweet atabilirsiniz. Script cronjob kullanıyor. İstediğiniz aralıklar da sizi takip edenleri otomatik takip edebiliyor ve listede atılmayı bekleyen tweetleri otomatik atıyor. Hostunuz da cronjob yok ise manuel olarak uzaktan url ile ile kendiniz de çalıştırabilirsiniz. Açık kaynak kodlu olduğu için kodlama biliyorsanız scripte düzenleme yapabilirsiniz.
Bazı arkadaşlar twitter hesaplarından otomatik tweet paylaşacakları program yada script arıyor. Program kursanız mutlaka açık kalmak zorunda. Otomatik tweet atma hizmeti veren siteler mevcut fakat bana göre pahalı. Bu script tamamen otomatik. Sadece atılacak tweetleri girmeniz yeterli. Tüm hesaplarınızdan karışık olarak tweet attırabilirsiniz.
Not: Birde şu anda Twitter Trend Topic apileri elime geçti. Satın alan arkadaşa onları da vereceğim. Yukarıda ki açık kaynak kodlu scripti kullanarak da TT listesine girmesi de mümkün sanırım. (api konusunda çok bilgim yok ama öğrenebilirim sizin için bulduğum yerden)
Tüm bunlara ek olarak sosyal medya hesapları da mevcut. Fakat onlarla da ilgilenemedim. Sadece adları var o kadar. İsteyen onları da kasabilir.
Twitter da ki hesaba da özel cover yaptım. Dileyen tekrardan düzenleyebilir.
Ayrıca sosyal medyada takipçi paketlerin fiyatlarını paylaştığım psd dosyası mevcut. Her paket için düzenleme yapılıp kullanılabilir.
Bunların yanında Tumblr dan nasıl backlink elde edileceğini yazdığım kitabı da yanında veriyorum. Tumblr gönderilerini otomatiğe bağlayarak takipçi kasmayı ve nasıl backlink elde edileceğini yazdım. Sadece tumblr değil diğer sosyal ağlar hakkında da tüyolar var.
Biliyorum biraz değil bayağı bir uzun yazdım ama her şeyi açık ve net paylaştım. Wordpress teması ve seo eklentisi w*arez. Tekrar hatırlatmakta fayda var. Bu aralar param olmadığı için satın alamadım. Yoast ile de nedense yıldızım barışmadı. Tema da lisansız ama tasarım ve görsellik 10 numara. Parası olan satın alıp temayı kullanabilir.
Son olarak da bir bankanın kredi için kullandığı kelimenin domaini mevcut elimde. İsteyen projelendirebilir.
Hepsinin fiyatı 300 TL dir. İndirim yapmam çok da mümkün değil harç borcumdan. Zaten twitter apisini o fiyata satıyorlar size.
LÜTFEN OKUYUN.
Ben nasıl ki deli gibi merak ettiğim halde satın almayacağım sitelerin adresini lüzumsuz yere istemiyorsam lütfen satın almayacak, pm alıp sonra sessizliğe gömülecek arkadaşlar bu ilan size göre değil. Fiyatta da indirime gitmeyeceğim. Okul harcımı yatırmam gerekiyor. Aksi halde bu dönem okula gidemeyeceğim lütfen Allah rızası için oyalamayın. Bu kadar emek ve içinde script ve özel bilgiler bu fiyata veriyorum. Anlayışlı olun.
Oyun+Takipçi Satış+Takipçi Arttırma Sitesi - Bakmadan Geçme
3
●546
- 16-09-2014, 21:16:16
- 17-09-2014, 14:57:35Fiyat güncellendi ve satış devam ediyor. 250 adette twitter bot user yanında veriyorum.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 05-11-2017, 21:00:2516-09-2014, 21:16:16emre646 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle