• 12-04-2014, 15:10:20
    kickboksturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaptırmak istemiyorsanız veya bütçeniz müsait değilse bunu söylemenin kibar yolları da var.
    Siz bu iletiyi bu üslupla buraya yazarak konu sahibini rencide etme amacı gütmüşsünüz daha çok, ama kendinizi küçük düşürmüşsünüz malesef.

Bütçemin müsait olmadığını nereden çıkardınız. Arkadaş ta sizin gibi sordu ilk bütçeniz ne kadar. Forumu bir inceleyin. Bir adet 728 90 banner 100 tl olur mu.

Ayrıca bir iş yapıyorsan istediğin fiyatı söyle. Banner yaptıracağım diyorum. Bütçen ne kadar ? Hey ALLAHIM.
  • 12-04-2014, 18:23:12
    baris115 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bütçemin müsait olmadığını nereden çıkardınız. Arkadaş ta sizin gibi sordu ilk bütçeniz ne kadar. Forumu bir inceleyin. Bir adet 728 90 banner 100 tl olur mu.

Ayrıca bir iş yapıyorsan istediğin fiyatı söyle. Banner yaptıracağım diyorum. Bütçen ne kadar ? Hey ALLAHIM.
    Esnaf ağzını pek bilmem, öyle diyorsanız öyledir.
  • 12-04-2014, 21:21:36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kartvizit, antetli kağıt ve logo için fiyat verebilir misiniz?
    logomuz mevcut ama onun üzerinden geliştirilecek
  • 09-05-2014, 10:20:17
    Kusura bakmayın skypede daha fazla konuşma gereği duymadan engelleyip listemden kaldırdım sizi. Basit bir banner için 100 TL istiyorsunuz. Bu uçuk bir fiyat.
    İlk önce fiyatı sorarım sonrasında bütçenizi sorarım herkes her işi aynı fiyata yapmaz yapılan işler farklıdır kaliteleri farklıdır herkesin kendine göre prensibi çalışma şekli vardır. Çok iyi, alışılmış bir banner ın 10 TL ye yapılması yada bir logonun şunu unutmayın herkesin fiyatı ve işi farklıdır...
  • 09-05-2014, 19:30:23
    tyfnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk önce fiyatı sorarım sonrasında bütçenizi sorarım herkes her işi aynı fiyata yapmaz yapılan işler farklıdır kaliteleri farklıdır herkesin kendine göre prensibi çalışma şekli vardır. Çok iyi, alışılmış bir banner ın 10 TL ye yapılması yada bir logonun şunu unutmayın herkesin fiyatı ve işi farklıdır...
    İşi yapan sensin neyin fiyatını soruyorsun. Yapacağın İşe İstediğin Fiyatı Söyle Bütçem Seni Ne İlgilendirir. Ayrıca Cevap Vermek Bir Ay Sonramı Aklına Geldi. Baktın Konu Aşağılara Düşmüş Yazan da Yok Kendi Konuna Bu Şekilde Bir Doping Yaptın Öyle Mi ? Komik Çocuk.
  • 10-05-2014, 11:59:27
    İşi yapan sensin neyin fiyatını soruyorsun. Yapacağın İşe İstediğin Fiyatı Söyle Bütçem Seni Ne İlgilendirir. Ayrıca Cevap Vermek Bir Ay Sonramı Aklına Geldi. Baktın Konu Aşağılara Düşmüş Yazan da Yok Kendi Konuna Bu Şekilde Bir Doping Yaptın Öyle Mi ? Komik Çocuk.

Dediğim gibi önce fiyat verdim sonra bütçeni sordum arada ince bir çizgivar ayrıca bu şekilde cevap vererek konuya dopinge ihtiyacım yok güncel derim yine doping olur yazılanları daha yeni gördüm bu sebep ilede yeni yazdım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 11-05-2014, 00:06:22
    tyfnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dediğim gibi önce fiyat verdim sonra bütçeni sordum arada ince bir çizgivar ayrıca bu şekilde cevap vererek konuya dopinge ihtiyacım yok güncel derim yine doping olur yazılanları daha yeni gördüm bu sebep ilede yeni yazdım.

Doğrudur. Sürekli üst üste güncel yazmışsınız zatenkonu boyunca. Forum kurallarını bir okuyun isterseniz. Normalde forumdan uzaklaştırılmanız gerekli bu davranışınızdan ötürü.
  • 11-05-2014, 17:15:18
    Doğrudur. Sürekli üst üste güncel yazmışsınız zatenkonu boyunca. Forum kurallarını bir okuyun isterseniz. Normalde forumdan uzaklaştırılmanız gerekli bu davranışınızdan ötürü.

İlginiz için teşekkürler...

Güncel olup iş alımı açıktır...

İş alımı açık olup portfolyo güncellenmiştir...

Güncel olup iş alımı uygundur...

İş alımı açıktır...

Konu güncel olup iş alımı açıktır...

İş alımı uygundur...

Günceldir...

İş alımı açıktır...

Güncel olup iş alımı açıktır...
  • 21-10-2014, 15:36:55
    Üyeliği durduruldu
    Tayfun hocamla sıfırdan haber tasarımı + css + html dökümü çalısması yaptık harika iş cıkardı. tavsiye ederim çalısacak arkadaslara.