• 05-05-2014, 12:26:38
    Üyeliği durduruldu
    sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.payu.com.tr/sanal-pos-komisyon-oranlari
    "Yıllık sabit hizmet bedelimiz KDV dahil 600 TL'dir" yani bunu aylık olarak 50*12 şeklindemi alıyor.
    Evet sezgin. Ister her ay taksitle veriyosun iater yillik pesin veriyosun
  • 05-05-2014, 13:13:54
    "Yıllık sabit hizmet bedelimiz KDV dahil 600 TL'dir" yani bunu aylık olarak 50*12 şeklindemi alıyor.
    Tamam işte biz aylık ödemeyi tercih etmişiz demek ki. Böylesi bile gayet güzel. Her bankaya yüzlerce lira vermektense...
  • 05-05-2014, 14:24:16
    MaviOkyanuSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Musteriye urun sayfasindami gosteriyosunuz yoksa sepettemi ?
    Hocam bir özel mesaj gönderirmisiniz bana siz. Ben atamadım nedendir bilmiyorum
  • 05-05-2014, 15:37:36
    Hocam bir özel mesaj gönderirmisiniz bana siz. Ben atamadım nedendir bilmiyorum
    O da senin beceriksizliğin.
  • 05-05-2014, 17:57:51
    zanaatkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O da senin beceriksizliğin.
    Bana bak paşam! Terbiyesizlik yapma! duydunmu beni. Edebini bil. Klavyenin arkası kadar karşında ki de var!

Kaç işle uğraşıyorum, kaç aydır kafa patlatıyorum kaç mail alıp veriyorum günde beynim çürüdü artık bu e-ticaret olayı için biliyonmu sen? Uslubunu bil! Adamın profiline tıklayıp hızlı menüden özel mesaj gönder yerine profiline girip baktım özel mesaj iletişim sekmesini göremediğim için yazdım onu.

Sana olan biten ne? Kuyruk acın nerden? Muhabbetimiz nerden? Nerden bu samimiyet?
  • 05-05-2014, 20:20:05
    Bana bak paşam! Terbiyesizlik yapma! duydunmu beni. Edebini bil. Klavyenin arkası kadar karşında ki de var!

Kaç işle uğraşıyorum, kaç aydır kafa patlatıyorum kaç mail alıp veriyorum günde beynim çürüdü artık bu e-ticaret olayı için biliyonmu sen? Uslubunu bil! Adamın profiline tıklayıp hızlı menüden özel mesaj gönder yerine profiline girip baktım özel mesaj iletişim sekmesini göremediğim için yazdım onu.

Sana olan biten ne? Kuyruk acın nerden? Muhabbetimiz nerden? Nerden bu samimiyet?
    Öncelikle bir yanlış anlaşılma olmuş onun altını çizeyim, bana özel mesaj yazmaya çalıştığını sanmıştım telefondan gördüğümde.

İkincisi ise üslubunu bil diyen birinin üslupsuzluğu karşısında çaresiz kaldım. Mübarek destan yazmışsın.
  • 11-05-2014, 01:01:39
    bankadan almak mantıklı değil bana göre.
    payu kullanmak mantıklı.

ilk başlarda belli bir ciro altında kalırsanız, verimsiz pos bedelide alıyor bankalar.
  • 11-05-2014, 11:05:43
    serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bankadan almak mantıklı değil bana göre.
    payu kullanmak mantıklı.

ilk başlarda belli bir ciro altında kalırsanız, verimsiz pos bedelide alıyor bankalar.
    Kuveytürk yıllık öcret yok tek çekimler tüm bankaya %0.85 en iyi teklifi onlardan aldık. Onlarla çalışacaz. Taksit olayına gelince iPara üzerinden çektireceğiz. Payudan daha düşük komisyonları.
  • 27-05-2014, 11:05:59
    Kuveytürk yıllık öcret yok tek çekimler tüm bankaya %0.85 en iyi teklifi onlardan aldık. Onlarla çalışacaz. Taksit olayına gelince iPara üzerinden çektireceğiz. Payudan daha düşük komisyonları.
    Sezgin ipara bende geçtim buda iparanın komisyon oranları

birde iparada ''2 ay sonunda yapmış olduğunuz ciro üzerinden yıllık kullanım bedeliniz belirlenecektir'' diye bir ibare var bu nedir tam olarak ? payu yıllık 600 TL alıyo buda 2 ay sonramı alıyo yani