• 06-01-2011, 14:18:32
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İNGİLİZCE-TÜRKÇE / TÜRKÇE İNGİLİZCE ÇEVİRİ

Yıllardır kendi sitelerim için çeviri yapıyorum. Böylece özgün içerik elde ediyorum. Ancak çeşitli nedenlerle sitelerimle eskisi gibi ilgilenemiyorum. Bu nedenle sizler için çeviri yapmayı düşünüyorum.

ÜCRETLENDİRME

Ücretlendirmede orijinal dildeki metinde bulunan kelime sayısı temel alınacaktır. Yani İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yaptırıyorsanız, İngilizce metindeki kelime sayısı, Türkçe'den İngilizce'ye çeviri yaptırıyorsanız, Türkçe metindeki kelime sayısı esas alınır.

Çeviri ücreti Kelime sayısı *0,03 TL ile Türk Lirası cinsinden hesaplanacaktır. Yani 100 kelime 3 TL'dir.

Ödemeler iş tesliminden sonra!!!
    Önce işi teslim alın, sonra ödemeyi yapın...
    (Büyük hacimli işlerde ara teslimatlar yapılabilir ve ara ödemeler talep edilebilir)

İş teslimi karşılıklı belirlenen süreyi aşarsa, %50 indirim yapılacaktır.

Ödemeler: İş Bankası - Vakıfbank - Finansbank - Paypal kanalları ile alınır.

NOT: Bilimsel / Teknik dil ile yazılmış metinlerin çevirisi, konu ile ilgili alanda teknik dil ve alana ait jargona da hakim olmayı gerektirdiğinden, bu tür metinlerin çevirisinde ücretlendirmede kelime başına 0,03 TL ücret talep edilir.

NOT2: KONU GÜNCELLENDİ!!! GÜNCELLEME TARİHİ : 13/05/2015

Skype ile iletişime geçebilirsiniz: Skype adı: anatolian7x
  • 06-01-2011, 20:05:59
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba,
    Size msn adresimi pm atiyorum.Eger anlasir isek uzun sure beraber calisabiliriz.
  • 06-01-2011, 21:25:45
    RadikaL.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Size msn adresimi pm atiyorum.Eger anlasir isek uzun sure beraber calisabiliriz.
    Ekledim görüşelim.
  • 06-01-2011, 22:14:10
    Üyeliği durduruldu
    theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ekledim görüşelim.
    Hocam,
    msn adresinizi bana pm atin lutfen.
  • 08-01-2011, 07:15:12
    MSN ve skype bilgilerim Profilimde mevcuttur. MSN için pm atmayın lütfen. Konuyu dikkatlice okumadan gelen arkadaşlar oluyor, konuda zaten anlattıklarımı tekrar anlatmam gerekiyor. Lütfen arkadaşlar konuyu dikkatlice okuyun.
  • 02-08-2012, 18:49:06
    Arkadaşlar, konuda değişiklikler yapmıştım, fiyatları güncelledim. Ana metne pek dokunmadım, konu aktiftir.

Şu anda elimde iş yoktur... Çeviri yaptırmak isteyen varsa en kısa sürede çevirileri teslim edilecektir.
  • 10-10-2015, 22:11:45
    Konu güncellendi!!!
  • 14-10-2015, 00:32:23
    30 adet makale siparişi geçildi.
  • 19-10-2015, 03:25:25
    Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    30 adet makale siparişi geçildi.
    İş teslimi anlaşılan süre içinde gerçekleştirildi!