Merhaba Dostlar
Otoriter, epey sağlam 2-3 yıldır çok aktif ilgilenemediğim bir sitemle ilgili çok bilinçli ve hem kullanıcı eksenli hemde seoya uygun şekilde 2-3 aydır çeşitli düzenlemeler yaptım, yazılım vs satın aldım. Site şu an çok iyi durumda ve tasarım vs oturmuş, backlinkler, diğer google için gerekli olan unsurlar var. Bana gelince hem seo hemde web programlamada yeterli bilgim bulunuyor ve yıllardır weble uğraşıyorum. Neden ortak arıyorum sorusuna gelirsek son algoritma çalışmalarım ve denemelerim neticesinde yüksek hitlere çıkmak için tek başıma çalışmanın hem zor hemde başarının süresini uzatacağını gördüm.
Aradığım kişinin birşeyler yapmak ve üretmek konusunda her gün teoriye boğulmamış aldığı işi nasıl yaparım derdine düşmesi yeterli. Genelde kısa yoldan başarı peşinde koşanlar veya bol bol fikir üretmeyi fantezi haline getirmişler bu kategoriyi inceliyorlar. Ya da fikrin ne oluğunu sorup sonra ortadan kaybolanlar yine doluşmuş maalesef önceki konumda bunu net görmek zorunda kaldım.
Hem ben hem o aynı mantık ve amaç çerçevesinde ağır ağır ama düzenli ve planlı içerik girmeye devam ederiz. Ve kesinlikle bilinçli bir çaba ve sağlam bir site ( 10 yıllık domain ) olduğu için başarı garanti. Lütfen sadece siteyi merak ediyorsanız yazmayın! Ciddi olanlar günde azda olsa belli bir zaman verip gerçekten birlikte birşeyler yapalım diyenler yazsın.
Not : Kişi ortak olmak istemiyorum, paraya ihtiyacım var derse cüzzi bir ücrete isterse editörde olabilir ama dediğim gibi verebileceğim ücret aylık 300 TL'yi geçmez şu an için.
Editör / Ortak aranıyor?
4
●122
- 27-04-2014, 12:16:59
- 27-04-2014, 12:48:33Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hocam söylediklerinizde haklısınız yani siteyi merak edip kaybolan insanlar hakkındaki sözleriniz, ama bazı şeyleri de çok iyi tartmak lazım, bir anlık hevesle tamam ben burdayım ben yaparım da dememek lazım. İki kişilik bir proje bir kişilik projeden daha önemlidir, tek kişilik yani sadece sana ait olan bir siteye canın sıkıldığında ilgi alakadar olmasanda olur ama en az iki kişilik bir projede bu lükse sahip değilsin o nedenle iyi düşünmek gerek. Genel olarak buradaki bir çok kişinin vakti çok kısıtlı, ciddi anlamda heyecanlandıracak projeler kişiyi daha çok çeker.
- 27-04-2014, 19:22:15okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleHocam konuda bahsettiğim gibi ciddi olan arkadaşlarla skype üzerinden görüşüyorum pm'lerde de belirttim sizlerede. Teşekkür ederim ilginiz için.Kvicken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle