Arkadaşlar bigrock denen firmadan domain aldım sonra kredi kartı resmini yada kimliğini gönderin dediler kredi kartımın resmini çektim gönderdm ama nediyor bunlar tam anlayamadım ? Birde kredi kartının son 2-3 harfini sakladım hepsini göndermem sıkıntı olurmu ondanmı kabül etmediler çeviridende pek anlaşılmıyor.
Thank you for providing us your credit card copy. However we have noticed that the last of digits of your card is not visible, we request you to provide us the card copy again so that we can verify it along with the following documents:-
1. Your photo id proof which contains your signature. (e.g.:- Driving License, Passport, etc.)
2. Authorization letter manually signed by you. (Refer attached).
Kindly scan the above documents and attach with this email within next 24 hours so that we can complete this verification process faster.
We appreciate your co-operation regarding this issue.
Feel free to update us for further clarifications.
Thank you.
Regards,
Darshita
İngilizcesi İyi Olan Biri Varsa Lütfen Yardımcı Olsun Sinir Oldum.
27
●1.134
- 21-04-2014, 12:51:56Hocam kartın son numarasını görememişler görünür bir şekilde yeniden yollamanızı istiyorlar veya pasaport , kimlik gibi belgelerlede onaylayabileceklerini ayrıca gelecek 24 saat içinde belgeleri yollarsanız onaylama sürecinin daha hızlı işleneceğini belirtiyorlar
- 21-04-2014, 12:57:241 de imzalı kimlik bilgisi istiyorlar fotoğrafınızı içeren, mühürlü ve imzalı tarafını sanırım. Sadece kredi kartı bu açıdan yetmeyecektir.Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 de el yazınızla yazılmış onay istiyorlar, tam anlamadım belkide sözleşme gibi bir şey.
"Refer attached" örnek olmalı ona bir bakın. - 21-04-2014, 12:59:07Üyeliği durdurulduHocam kredi kartının bütün numaraları gözükse riskli olur mu?Watchmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği gibimi yani kredi kartının ön yüzünü gönderirsem sorun kalmayacak mı? yoksa bu sizin dediklerinizimide göndericem nasıl firma anlamadım?abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-04-2014, 13:01:251 kelimeyi yanlış çevirmişim o belgeleride istiyorlar 2.ci maddeyi bende anlamadım sizden imzalanmış mektup gibi birşey istiyorlar sanırım
- 21-04-2014, 13:05:28Üyeliği durdurulduManyakmı ne bunlar hiç böyle bir şey duymadım bu bilgileri göndermessem ne olur acaba bilginiz varmı domainimi silerler? domaini silsinlerde başka yerden regleyim bari bunlarlamı uğraşacağım dünden beri sinir oldum nasıl imzalanmış mektup vereceğiz bunlaraWatchmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2014, 13:09:27Çoğu firma kredi kartı bilgisi istediğinde size ait olduğunu teyit etmek için kimlik bilgisi de istemektedir. Ehliyet, yada kimlik kartınızı fotoğraflı tarafını net olarak çekip gönderin. Kredi kartını da çekip gönderin ön yüzünü. Bir sorun olmaz çoğu firma da böyle uygulamalar yapabiliyor güvenlik tedbiri için. Sakın vazgeçmeyin büyük bir firmadır işiniz her zaman düşebilir. Ayrıca backorder yaptığınız domainler de işiniz buraya düşebilir.Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2014, 13:11:20Üyeliği durdurulduHocam kredi kartının ön yüzünün görülmesi risk olabilir mi? ayrıca kimliğimide gönderirim sıkıntı değilde bu ikisini gönderince hallolur mu?abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2014, 13:14:23Duruma göre olur veya olmaz. Adamların potansiyeline bağlıKirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle