• 22-04-2014, 01:21:05
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar merhaba.

Bugün çok tuhaf bir eşleşen 3. taraf içeriği uyarısı aldım.

Videodaki açıklama:

Alıntı
    Videonuz üçüncü bir tarafa ait klipler içeriyor olabilir.

Eşleşen klipleri izlemek için lütfen sağdaki videoyu oynatın. Video, eşleşen içeriğin tespit edildiği noktadan itibaren oynatılacaktır.

Videonuz tüm dünyada engellendi.

Ayrıntılar:

"모닝와이드 5770회-모닝와이드 5770회", görsel içerik yöneten: 0:31
    SBS ContentsHub
    Bunun üzerine SBS ContentsHub hakkında biraz araştırma yaptım. Ne olduğunu tam anlayamadım ama anladığım kadarı ile benim videomla uzaktan yakından alakası olmayan bir firma. Youtube üzerinde de kanalları var ama oradaki videolarla da benim videomun bir alakası yok.

Video Türkiye'den bir güvenlik kamerası kaydı.

Ne yapmalıyım?
  • 22-04-2014, 03:45:59
    Videoda logo varmı. Youtube'da 96k video yüklenmiş doğrulanmış kanal var
  • 22-04-2014, 03:51:29
    Üyeliği durduruldu
    akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Videoda logo varmı. Youtube'da 96k video yüklenmiş doğrulanmış kanal var
    Hayır logo yok. Videoda o kanalla bağlantılı olabilecek hiç bir şey yok. O kanal anladığım kadarı ile Kore kanalı. Telif gelen video ise Türkiye'de çekilmiş bir video. Bir hata olduğunu düşünüyorum. Anlamadım ama nasıl oldu...
  • 22-04-2014, 03:53:55
    ugurbasyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır logo yok. Videoda o kanalla bağlantılı olabilecek hiç bir şey yok. O kanal anladığım kadarı ile Kore kanalı. Telif gelen video ise Türkiye'de çekilmiş bir video. Bir hata olduğunu düşünüyorum. Anlamadım ama nasıl oldu...
    Eşleşen geldiyse kanalın networkune ait content id si ile korunan bir videoyu atmışsınız demektir hocam neworkle partner herhangi bir kanalın videosu korunuyor olabilir.
  • 22-04-2014, 13:23:00
    Üyeliği durduruldu
    akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eşleşen geldiyse kanalın networkune ait content id si ile korunan bir videoyu atmışsınız demektir hocam neworkle partner herhangi bir kanalın videosu korunuyor olabilir.
    Hocam ilginize teşekkür ederim. Muhtemelen durum bundan ibaret.