Arkadaşlar
17 Yaşındayım Ve Bazı Ücretsiz Çekilişlerde 18 Yaş Altı malesef katılamıyor Katıldığımda kazanırsam ödülü alabilirmiyim?
Yarışma Üye olurken Doğum Tarihide Soruyor 18 Yaş Altını üye yapıyor fakat Katılım koşullarında 18 yaş altı katılamaz yazıyor..
18 Yaş altı Çekilişe Katımak
5
●3.003
- 14-04-2014, 23:20:28
- 14-04-2014, 23:22:47Üyeliği durdurulduNasıl katıldığına bağlı

Telefondan mesaj atarak katılırsan sorun olmaz
Nasıl olsa numara 18 yaşından büyük olan birine kayıtlı, atıyorum babana kayıtlı babanda ben attım zaten numara benim üstüme der
4 sene önce 5 yıldızlı otelde tatil kazanmıştık ailecek
(Çekilişe ben katılmadım)
- 15-04-2014, 00:15:15piyango benzeri basılı bir kağıt veya kağıt işlevi görecek benzer bir unsurla yapılacak çekilişe katılmanız mümkün değildir. 5.maddede açıkça söylendiği gibi, çekilişi düzenleyen gerçek ya da tüzel kişinin bunu açıkça belirtmesi gerekmektedir:Msnkopatcocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
g) Onsekiz yaşından küçük olanların düzenlenen piyangoya katılamayacakları, katılmış olsalar dahi kazandıkları ikramiyelerin verilmeyeceği uyarısına piyangoya ilişkin ilan, reklam ve duyurularda açıkça yer vermemek. (Kanuni ve resmi bir çekiliş ise)
Sizlere 18 yaşından büyük olduğumu onaylıyorum vb. işaretlemelerde bulundurmayan ya da sözleşme formunda açıkça belirtilmediyse ödülü alma hakkınız vardır. firmanın bu maddeden caymasının tek bir yolu vardır; sözleşmedeki maddeler değiştirilebilir ve katılımcı bu koşulu kayıtsız şartsız kabul etmektedir. Bu maddeye muhakkak dikkat ediniz. - 15-04-2014, 00:48:48Sadece kullanım koşulları yazıyor isteyen bakıyor oraya 18 yaş onaylıyorum fln yokmusakka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-04-2014, 16:28:42Hocam Bu Yorumu Yazmanızdaki Amaç Nedir?Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Nasıl olsa numara 18 yaşından büyük olan birine kayıtlı, atıyorum babana kayıtlı babanda ben attım zaten numara benim üstüme der