• 11-04-2014, 23:58:38
    Üyeliği durduruldu
    http://www.kizlarsoruyor.com/ da sorun.
  • 11-04-2014, 23:58:49
    Üyeliği durduruldu
    mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tanıdık yoksa sinema konser hikaye bence sen sinemada iken başkalarının gözlerine bakıyormusun ? hayır bence biraz takip et düzenli yaptığı şeyleri bul misal her gün kavaltı yapıyordur bir yerde git de aa uu sizdemı burada kahvaltı yapıyorsunuz ayağına yat uydur işte veya hiç uğraşma facebook'dan ekle konuş sonra derdini açıklarsın
    dogruda kızı tanımıyorsam nolcak onu diyorum ilk defa gorduysem
  • 11-04-2014, 23:59:21
    foursquare ile chek-in yap oda yapmiş(sa) ordan çok rahatlıla bulabilirsin sonrasi çok basit ordan facebook'un bak ekle taniş bağla ilk iletişim çok önemlidir.
    kadiköy'de saklibahçe mado'da bir çok yerde çok işe yariyor
    bizzat denenmiş ve test edilmiştir.
  • 12-04-2014, 00:02:52
    Üyeliği durduruldu
    dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    foursquare ile chek-in yap oda yapmiş(sa) ordan çok rahatlıla bulabilirsin sonrasi çok basit ordan facebook'un bak ekle taniş bağla ilk iletişim çok önemlidir.
    kadiköy'de saklibahçe mado'da bir çok yerde çok işe yariyor
    bizzat denenmiş ve test edilmiştir.
    iyi geliyim bi gun yapalım 20dk'lık yol
  • 12-04-2014, 00:06:27
    hacı internetin nimetlerinden en sevdiğim özeliği budur. bin bir şekle giricem diyip bu kızla nasil tanışıcağim derdi yok kızların %50-60 chek-in yapiyor böyle mekanlarda biraz sosyal medya'da resimlerin cix'se geriisi çok basit öz güvenin yerindeyse o gün bile buluşup sinamaya gidebilirsin.
    gerçi benden geçti geçen sene yapiyordum bu sene daha piyasaya çikmadim eticaret belimi büktü
  • 12-04-2014, 00:09:14
    Üyeliği durduruldu
    dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hacı internetin nimetlerinden en sevdiğim özeliği budur. bin bir şekle giricem diyip bu kızla nasil tanışıcağim derdi yok kızların %50-60 chek-in yapiyor böyle mekanlarda biraz sosyal medya'da resimlerin cix'se geriisi çok basit öz güvenin yerindeyse o gün bile buluşup sinamaya gidebilirsin.
    gerçi benden geçti geçen sene yapiyordum bu sene daha piyasaya çikmadim eticaret belimi büktü
    tamamdır abi guzel taktik indirdim telefonada
  • 12-04-2014, 00:11:20
    GFI
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
  • 12-04-2014, 14:01:31
    Üyeliği durduruldu
    caxe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dogruda kızı tanımıyorsam nolcak onu diyorum ilk defa gorduysem
    git adını sor öldürmezya
  • 12-04-2014, 16:52:55
    Üyeliği durduruldu
    Hala cevabı alamadım güncel