• 11-04-2014, 18:05:21
    gokayc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paypal ödeme kabul etmiyor musunuz hocam?
    Kabul ediyoruz.
  • 11-04-2014, 18:11:00
    TqMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kabul ediyoruz.
    Pm gönderdim.
  • 11-04-2014, 19:22:21
    peki lisansı şimdi alsak sonra kullanabiliyor muyuz ?
    son kullanma tarihi var mıdır ve lisans format atınca siliniyor mu ?
  • 11-04-2014, 19:30:15
    s7e7v7e7n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki lisansı şimdi alsak sonra kullanabiliyor muyuz ?
    son kullanma tarihi var mıdır ve lisans format atınca siliniyor mu ?
    Son kullanma tarihi hakkında sitelerinde bir bilgi yok fakat bugün lisansı aldığınızda lisansınızı aktif etmedikçe gün azalmaz. Format attığınızda aynı lisans ile devam edebilirsiniz.
  • 11-04-2014, 19:44:11
    Orjinal sitelerdeki fiyatlarla epey bir fiyat farkı var? Bunu nasıl temin ediyorsunuz? Anlaşmanızmı var yoksa key arşivi vs. buldunuz?
  • 11-04-2014, 19:54:00
    cs_eylul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Orjinal sitelerdeki fiyatlarla epey bir fiyat farkı var? Bunu nasıl temin ediyorsunuz? Anlaşmanızmı var yoksa key arşivi vs. buldunuz?
    Kesinlikle illegal bir yolla elde edilmiyor. Firmalarla anlaşması olan birçok kaynaktan temin ediyoruz. Lisanslar orijinaldir. Çok kar etmeden satış yapıyoruz. Güven kazandıkça fiyatlar yükselecektir.
  • 11-04-2014, 19:59:22
    TqMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesinlikle illegal bir yolla elde edilmiyor. Firmalarla anlaşması olan birçok kaynaktan temin ediyoruz. Lisanslar orijinaldir. Çok kar etmeden satış yapıyoruz. Güven kazandıkça fiyatlar yükselecektir.
    Bilgilendirme için teşkkürler, ayın 15'inde maaşı alınca AVG alırım.

Not: Birde verdiğiniz kodu bir başkasına verip kullanma şansı olabiiyormu? (zaten 3 pc bunun dışında) olduki karışıklık oldu bundan 6 ay sonra vs. benim kodu başkasınada verdiniz vs.
  • 11-04-2014, 21:37:23
    cs_eylul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilgilendirme için teşkkürler, ayın 15'inde maaşı alınca AVG alırım.

Not: Birde verdiğiniz kodu bir başkasına verip kullanma şansı olabiiyormu? (zaten 3 pc bunun dışında) olduki karışıklık oldu bundan 6 ay sonra vs. benim kodu başkasınada verdiniz vs.
    Bende kendi bilgisayarımda AVG kullanıyorum
    Key'lerimizi satışını yaptıktan sonra listeden siliyoruz, satılanlar listesine taşıyoruz. (Satılanlar listesinin varlık nedeni garantili satmamızdır, biz sıkıntı durumuna düşmeyelim diye kime hangi ürünü sattığımızın kaydını alıyoruz.)

-------------

Stok problemlerini aşmak üzereyiz. Stok güncellemeleri yapıldı.

2 adet Bitdefender Total Security
    1 adet AVG Internet Security

Satışı yapıldı..
  • 11-04-2014, 21:44:10
    Avira ekleme durumunuz var mı hocam.?