• 24-01-2013, 18:05:28
    yerlilerden sadece leechturk ile yabancılarda ise ayrım yapmıyorum. ek olarak karagarga için 2-1 şeklinde bi' şey yapabilirim.
  • 24-01-2013, 18:14:40
    bfc
    Üyeliği durduruldu
    Leechturk ile takas yapabiliriz. Davetiye gönderebilirim. Kabul ederseniz özel mesaj atın
  • 24-01-2013, 19:04:05
    Tl ile Kg bayağı farklı.Hatta kg de box olsa bile tutunmak imkansız ötesi.Kg de tutunmak için ipucu vereyim.1 gbitlik box ile anlık olarak yüklenen torrentleri takip ederseniz direk HD filmleri ve MoM ları indirmeye başlayınca çok rahat bir şekilde tutunuyorsunuz sitede. Sunumu hemen yakalayınca genelde 1 e 2 civarında bir upload yapabiliyordum gelen bonuslarda iyice rahatlatıyor.
  • 24-01-2013, 19:53:16
    bfc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Leechturk ile takas yapabiliriz. Davetiye gönderebilirim. Kabul ederseniz özel mesaj atın
    özel mesaj yolladım.

bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tl ile Kg bayağı farklı.Hatta kg de box olsa bile tutunmak imkansız ötesi.Kg de tutunmak için ipucu vereyim.1 gbitlik box ile anlık olarak yüklenen torrentleri takip ederseniz direk HD filmleri ve MoM ları indirmeye başlayınca çok rahat bir şekilde tutunuyorsunuz sitede. Sunumu hemen yakalayınca genelde 1 e 2 civarında bir upload yapabiliyordum gelen bonuslarda iyice rahatlatıyor.
    2 tane 100Mbps lik box var evdede yine 100Mbps fiber var. Davetiye bulayım da derdim tutunmak olsun