• 09-04-2014, 22:10:49
    arasdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birader bir kaşıntın falan mı var senin ? Canın sıkıldı oyun mu oynamak istiyorsun?Kime niye neden çattığına dikkat etmeni tavsiye ediyorum sana
    Senin gibi -15 yaşlar çocuk parkına çevirdi şu forumu lanet olsun ya. Tehdite bak. Sanki kalk Sivas'a gel desem gelebilecek, hala burda laga luga yapıyor. Bir yerlerin kaşınıyorsa özel mesaj atıp halletmeye çalış adamın konusunu kirletme.
  • 09-04-2014, 22:15:02
    Yahu biraz adam olun adam nerde ne konuşacağınıza dikkat edin.Ben senin askerlik arkadaşın değilim sivas meselesine gelincede beş para etmez insanlar için 5 para harcayıpta kalkıp bir yere gitmem.Zaten olayı o noktaya getirirsen seninle ilgili farklı düşüncelerim olabilir
  • 09-04-2014, 22:17:51
    Konu sahibine öneridir, hayırlı satışlar.

SİTE ADRESİ SADECE TELEFON İLE VERİLECEKTİR

Arkadaşlar bir ara kurmuştum yoğun iş tempomdan ve diğer sitelerimin öneminden pek bu siteyle uğraşamamıştım. Bugün için siteyi güzel biyere getirmek isteyene satmak istiyorum. Seo çalışması yapılmıştır.

Sitede napius v2 kuruludur lisans fiyatı 80 TL.
    100 küsür tane özel bot sistemi bulunmaktadır.

Domain bitiş süresi:23/03/2015

Toplamda tamamen özgün 267 oyun bulunmaktadır.

Alexa:3,607,193

Site bazı kelimelerde sıralamalarda vardır. Linkleme çalışması yapılmıştır.

Site için istediğim fiyat 250 TL'dir. Lisans fiyatı, özel botlar ve domain yenileme parasını koyunca zarara bile giriyorum. Görüştükten sonra bi pazarlık yapabiliriz. Gerçekten ilgilenecek biri kesinlikle siteyi biyerlere getirir zaten.

Hiti günlük 10-20 arasındadır.

Site adresi pm ile falan verilmeyecektir. Gerçekten almak isteyen telefon numarasını link ile birlikte gönderir ararım görüşürüz. Alacak kişininde içine sinerse transferi yaparız. Herkese hayırlı işler
  • 09-04-2014, 22:21:10
    arasdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yahu biraz adam olun adam nerde ne konuşacağınıza dikkat edin.Ben senin askerlik arkadaşın değilim sivas meselesine gelincede beş para etmez insanlar için 5 para harcayıpta kalkıp bir yere gitmem.Zaten olayı o noktaya getirirsen seninle ilgili farklı düşüncelerim olabilir
    hata bende ki çocuklarla muhatap oluyorum şu yaşıma geldim. paranı ben yollayayım geleceksen, yollamazsam en ******** en namussuz benim. 1 mesajda bu kadar değişir mi insan? hadi canım işine hadi. uğraştırma beni. daha da yazmıyorum.
  • 09-04-2014, 22:22:01
    zaten öyle olduğun için bende son mesajımı yazıyorum.P...cu adamlarla uğraşacak vaktim yok
  • 09-04-2014, 23:40:57
    Kemal boşver milleti işlerine baksınlar. Düzgünce kusura bakma diyemeyen insanlarla muhattap olmaya değmez. @arasdizayn sizde laflarınıza dikkat edin P.cu falan nedir?
  • 10-04-2014, 00:05:39
    pm lütfen
  • 10-04-2014, 00:07:22
    cost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm lütfen
    Konuyu okuyun lütfen.
  • 10-04-2014, 00:09:34
    Kürşat konuyu editle bence en başa büyük ve renkli fontla PM ATMIYORUM, TELEFON İLE İLETİŞİM SAĞLANACAKTIR yaz.