• 08-04-2014, 18:03:13
    Backlink Hizmetleri
    srkn67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Örnek Çalışma için PM alabilirmiyim
    Elbette. Hemen takdim ediyorum. Ödeme akabinde site adresinizi + hedef kelimelerinizi belirtip arkanıza yaslanınız. İş bitimi mükemmel ve kusursuz raporlamalarla yeniden bir arada olacağız.

Sevgilerle
  • 08-04-2014, 18:26:03
    Rapor alındı.

İlgi alaka üst seviyede.

Tavsiye ediyorum.
  • 08-04-2014, 19:18:32
    Backlink Hizmetleri
    Wazzup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rapor alındı.

İlgi alaka üst seviyede.

Tavsiye ediyorum.
    Çok teşekkür ederiz hocam. Sizlerle çalışmak zevkti. Bundan sonra da düzenli olarak çalışmak isteriz inşallah.

Sevgilerle
  • 08-04-2014, 21:28:28
    Backlink Hizmetleri
    R10 üyesi olmayanlar, hostingsiteniz @ gmail.com adresine mail atabilir.
  • 09-04-2014, 01:10:09
    Arkadaş şimdiye kadar R10 üzerinde ticaret yaptığım en özverili kişi. Ticaret ahlakını iyi kavramış müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu çok iyi öğrenmiş biri. Böyle özverili ve güvenilir kişiler forumda zor bulunur. aldığı paranın hakkını veren insanları görmek gerçekten güzel. ALLAH hayırlı işler nasip etsin. İnşallah tekrar çalışma dileyiyle.
  • 09-04-2014, 01:48:17
    Backlink Hizmetleri
    Haberler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş şimdiye kadar R10 üzerinde ticaret yaptığım en özverili kişi. Ticaret ahlakını iyi kavramış müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu çok iyi öğrenmiş biri. Böyle özverili ve güvenilir kişiler forumda zor bulunur. aldığı paranın hakkını veren insanları görmek gerçekten güzel. ALLAH hayırlı işler nasip etsin. İnşallah tekrar çalışma dileyiyle.
    Estağfurullah. Çok teşekkür ediyoruz hocam. Mesajınızdan ötürü çok mutlu oldum. Sizlerle çalışmak büyük zevkti. Bundan sonra da inşallah düzenli aralıklarla çalışmak isteriz.

Sevgilerimle
  • 09-04-2014, 10:01:10
    Emeğinize sağlık. Gerçekten oldukça ilgili bir arkadaş. R10da sayılı kişilerden. Tekrar çalışmak dileğiyle.
  • 09-04-2014, 12:28:36
    Mesajım bulunsun ..
  • 09-04-2014, 12:52:45
    Backlink Hizmetleri
    SteersMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Emeğinize sağlık. Gerçekten oldukça ilgili bir arkadaş. R10da sayılı kişilerden. Tekrar çalışmak dileğiyle.
    Çok çok teşekkür ederiz hocam. Ne zaman yeni bir çalışma isterseniz, sadece bir pm kadar uzakta olacağım. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Sevgiler

garip_dj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesajım bulunsun ..
    Tabi. Ben tüm hizmet detaylarımızı takdim ediyorum. Ne zaman hazır olursanız bir pm atabilirsiniz. Bu arada konuyu aboneliklerinize de ekleyebilirsiniz dilerseniz.

Sevgilerle