• 11-04-2014, 11:30:28
    Tebrikler
  • 11-04-2014, 11:36:43
    merhaba pm ile siteyi öğrenebilirmiyim belki sebebini tartışabilir.z
  • 11-04-2014, 11:48:16
    Şans mi ? yoksa nasil bir yol izlediniz. Hiç bir güncellemeye takilmadi... icerik eklemediginiz halde yerini korudu...
  • 11-04-2014, 11:51:40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bende merak ettim site adresini öğrenebilirmiyim.
  • 11-04-2014, 11:58:04
    izleogren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şans mi ? yoksa nasil bir yol izlediniz. Hiç bir güncellemeye takilmadi... icerik eklemediginiz halde yerini korudu...
    BIaCk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende merak ettim site adresini öğrenebilirmiyim.

Yazıya yeni eklemeler yaptım. Gerekli cevaplar orada.
    Kusura bakmayın, yazıyı biraz acele yazdım, gerekli cevapları ilkte vermemiştim de, sanırım şimdi biraz yardımcı olur. Yine herşeyi sorun (site adresi dışında ) yazıya direk ekleyeceğim. Şu an iş yerinde çok yoğunum (yazıyı yazdıktan sonra yoğunluk geldi) , aklıma geldikçe eklemeler yapacağım.
  • 11-04-2014, 12:26:13
    1.Şu özgün muhabbeti farklı bir olay mesela hiç yazı yazmazsın 2 tane fotoğraf eklersin o fotoğraflar senin çektiklerin olsun.10 kelime ile açıklarsın ne yaptığını.Google tepeye alır.
    2.400 kelime özgün yazarsın sıralamada istediğin yerde değilsindir güçlü bir backlink alırsın google tepeye alır.
    Bunlarda benim gözlemlediklerim.Ama özgün yani benzersiz içerikler genelde ilk 5 sayfaya giriyor.Yazılarımın çoğu öyle.Bilin istedim

Güzel iş hocam Allah devamını getirsin.
  • 11-04-2014, 13:33:48
    oxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1.Şu özgün muhabbeti farklı bir olay mesela hiç yazı yazmazsın 2 tane fotoğraf eklersin o fotoğraflar senin çektiklerin olsun.10 kelime ile açıklarsın ne yaptığını.Google tepeye alır.
    2.400 kelime özgün yazarsın sıralamada istediğin yerde değilsindir güçlü bir backlink alırsın google tepeye alır.
    Bunlarda benim gözlemlediklerim.Ama özgün yani benzersiz içerikler genelde ilk 5 sayfaya giriyor.Yazılarımın çoğu öyle.Bilin istedim

Güzel iş hocam Allah devamını getirsin.
    özgün'den kastım oydu zaten, benzer içerik ben yazdıktan aylar sonra birisi bir sitede yazmış ama içerik demeye bin şahit lazım. ben istiyorum ki insanlar da görsün, değerlendirsin, kafasında bir örnek teşkil etsin. Hiç bir şeyin paketini almadım. Bundan da hep kaçtım.
  • 11-04-2014, 15:36:12
    Hala özgün muhabbetinde dolanıyor forum, kaç zaman oldu yazı yazmayalı ama hala aynı.

Eğer kıstas özgünlük olsaydı tek sayfalık hiç bir site sizin mantığınıza göre ilk sayfada olmamalıydı.

Özgünlük haber sitelerinde, içeriği bol olan, index sayısı on binlere gelmiş sitelerde önemlidir evet ama en önemli şey değildir.

Sitenizin başarısını elektronik bir devreye benzetin, diyodlar, transistörler, kondansatörler vb. özgün yazı, sosyal paylaşım, organik arama, site içi etkileşim vs. bunlar devre elemanlarıdır. Bunlardan bir yada bir kaçı eksik olursa, sistem doğru çalışmaz, verim alınamaz.

Ancak güç olmadan, bu devre elemanlarının hiç bir önemi yoktur, güç ise referanstır, yani backlink.
  • 11-04-2014, 15:43:18
    ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hala özgün muhabbetinde dolanıyor forum, kaç zaman oldu yazı yazmayalı ama hala aynı.

Eğer kıstas özgünlük olsaydı tek sayfalık hiç bir site sizin mantığınıza göre ilk sayfada olmamalıydı.

Özgünlük haber sitelerinde, içeriği bol olan, index sayısı on binlere gelmiş sitelerde önemlidir evet ama en önemli şey değildir.

Sitenizin başarısını elektronik bir devreye benzetin, diyodlar, transistörler, kondansatörler vb. özgün yazı, sosyal paylaşım, organik arama, site içi etkileşim vs. bunlar devre elemanlarıdır. Bunlardan bir yada bir kaçı eksik olursa, sistem doğru çalışmaz, verim alınamaz.

Ancak güç olmadan, bu devre elemanlarının hiç bir önemi yoktur, güç ise referanstır, yani backlink.
    46 tane backlink almışım. sosyalmedya yı hiç kullanmadım. (ziyaretçiler kullanmıştır bilemiyorum, herhangi bir "paylaş butonu" sitede bulunmamaktadır)