• 05-04-2014, 18:07:13
    Üyeliği durduruldu

Nedir?

Makale İşi makale satıcısını ve alıcısını bir araya getiren bir platformdur. Gözünüze kestirdiğiniz bir makaleyi satın almadan önce makale özetini inceleyebilir, teklif verebilir ve satın alabilirsiniz. Makaleyi satın almanızla beraber makale otomatik olarak anasayfadan ve makale sahibinden silinmekte olup, size geçmektedir. Makale satıcısı iseniz makalenizi hızlı bir şekilde satabilirsiniz.

Sistem daha yeni açıldı. Sistemde makale alıcı sayısı satıcı sayısından çok olduğu için makalelerinizi ücretsiz olarak satışa sunabilirsiniz.

www.makaleisi.com
    Makale alımının ve satımının hızlı olduğu site. Alıcının da satıcının da kazançlı çıktığı tek site.
    Sistem Nedir?
    http://makaleisi.com/nedir-3

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:07:13 -->-> Daha önceki mesaj 17:24:59 --

• 05-04-2014, 18:09:09
    Üyeliği durduruldu
    Hıhhhm.
    https://www.r10.net/makale-alimi-amp-...m-sistemi.html
    ?
  • 05-04-2014, 18:23:26
    Üyeliği durduruldu
    İçerik farklıydı hocam
  • 05-04-2014, 18:26:12
    Üyeliği durduruldu
    BlackDare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İçerik farklıydı hocam
    İçeriğin farklı olması önemli değil, mantık ve tanıtım aynı şeye geliyor. Bugün bu tarz 3 konunuzu gördüm. Forumu kirletiyorsunuz başka bir şey değil.
  • 05-04-2014, 18:27:00
    Üyeliği durduruldu
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İçeriğin farklı olması önemli değil, mantık ve tanıtım aynı şeye geliyor. Bugün bu tarz 3 konunuzu gördüm. Forumu kirletiyorsunuz başka bir şey değil.
    Özür diliyorum herkesten haklısınız.
  • 05-04-2014, 18:31:31
    Üyeliği durduruldu
    Kesinlikle aynısınız tamda ben yazıcaktım aynısını
  • 05-04-2014, 18:40:56
    Üyeliği durduruldu
    Özür diliyorum herkesten haklısınız.
    Bugün açtığınız tüm makaleisi.com içerikli başlıkları report edip kaldırtın. Yarın temiz bir başlangıç ile güzel bir tanıtım yapın. Açıkçası yaptığınız bu tanıtım benim bile ilgimi çekmiyor (makale yazarıyım.) . Ayrıca kendinize iş veren, makale satın alacak müşteri bulmadığınız sürece yazarların sizin sitenize makale vereceğini düşünmeniz biraz fazla hayalperestçe olmuş.
  • 05-04-2014, 18:50:08
    Üyeliği durduruldu
    Bugün açtığınız tüm makaleisi.com içerikli başlıkları report edip kaldırtın. Yarın temiz bir başlangıç ile güzel bir tanıtım yapın. Açıkçası yaptığınız bu tanıtım benim bile ilgimi çekmiyor (makale yazarıyım.) . Ayrıca kendinize iş veren, makale satın alacak müşteri bulmadığınız sürece yazarların sizin sitenize makale vereceğini düşünmeniz biraz fazla hayalperestçe olmuş.
    Hocam makale alıcıları olması için önce satıcıların makale satmaları gerekmez mi?
  • 05-04-2014, 19:10:42
    Üyeliği durduruldu
    Hocam makale alıcıları olması için önce satıcıların makale satmaları gerekmez mi?
    Fakat makale satıcılarının da ortada makale alım satımının döndüğünü görmesi lazım. Yani müşterilerin gelip makale satın aldığını görmesi lazım. Bu yüzden size tavsiyem eğer kendiniz yazabiliyorsanız makale yazarak küçük bir havuz oluşturun veya makale yazarlarına ufaktan makale yazdırın kendiniz parasını verin ve havuz oluşturun. Müşteriler yazı satın aldıkça katılım da artacaktır. Ayrıca siteyi tam incelemedim ama, göze batan yere de toplamda kaç makale satıldığını gösteren bir sayaç koyabilirsiniz.