• 09-04-2014, 16:05:50
    s.a arkadaşlar sitemi taşımak istedim sorun yaşadım sonra eski hostingime yönlendirdim ns'leri tekrardan ama çerezleri temizleyip kontrol etmememe rağmen bir sorun var site başına www koymadan açılmıyor yada benim pc'de sorun var,www koymayınca beyaz sayfa çıkıyor

www.fetvadinle.com
    fetvadinle.com

bu şekilde ikisinide denermisiniz ikiside açılıyormu yoksa www koymayınca açılmıyormu ve sorun nedir,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

şu an herşeyi düzelttim dosyaları tekrar attım,yalnız şu an üstte sağ kısımda hadisi şerifler var ordaki çıkan yazılar türkçe karakter desteklemiyor ftp'de dosya.php klasörü oluşturmuştum

http://www.fetvadinle.com/dosya.php

bu dosyayı

<iframe src="http://www.fetvadinle.com/dosya.php" width="640" height="100" scrolling="no"></iframe>

koduyla oraya koydum daha önceki hostta sorun yoktu şimdiki hostta türkçe karakter sorunu yaptı utf8 denedim utf8 (bomsuz) denedim ANSI denedim hiçbirinde olmadı sorun ne ise?
  • 09-04-2014, 16:14:04
    host firmanıza söyleyn onalar halleder hocam
  • 09-04-2014, 16:14:09
    aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    host firmanıza söyleyn onalar halleder hocam
    sizde www koymayınca açılıyormu?
  • 09-04-2014, 16:15:41
    Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    s.a arkadaşlar sitemi taşımak istedim sorun yaşadım sonra eski hostingime yönlendirdim ns'leri tekrardan ama çerezleri temizleyip kontrol etmememe rağmen bir sorun var site başına www koymadan açılmıyor yada benim pc'de sorun var,www koymayınca beyaz sayfa çıkıyor

www.fetvadinle.com
    fetvadinle.com

bu şekilde ikisinide denermisiniz ikiside açılıyormu yoksa www koymayınca açılmıyormu ve sorun nedir,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

wp-includes/pluggable.php dosyasını açıp <php tagının ust kısmına

<?php ob_start() ?> ekleyerek tekrar denermısınız.
  • 09-04-2014, 16:16:24
    Başıma böyle bir şey gelmedi ancak 301 yönlendirmesi ile düzelecektir sanırım.
  • 09-04-2014, 16:16:42
    açılan hostta site adı www.siteadı.com yerine siteadı.com olarak açılmışsa ondanda Olabilir.
  • 09-04-2014, 16:17:07
    Üst Kısımda Dediğimi Yapın % 100 düzelicektir.
  • 09-04-2014, 16:24:09
    MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

deneyip bilgilendireceğim teşekkürler.

KadRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    açılan hostta site adı www.siteadı.com yerine siteadı.com olarak açılmışsa ondanda Olabilir.
    eski hostuma geri yönlendirdim orda sorunsuz çalışıyordu site 1 kaç gün öncesine kadar,taki başka hosta yönlendirip tekrar orda geri eski hosta yönlendirinceye kadar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:18:42 --

MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

koydum ama yine beyaz sayfa. hatta şu wp login'de açılmıyor http://www.fetvadinle.com/wp-login.php www koymama rağmen
  • 11-04-2014, 01:55:04
    Taşıma sonrasında bu sorun oldu ise, muhtemelen sorun name server kaynaklıdır.