• 10-08-2013, 01:53:12
    #1
    merhabalar. google play üzerine uygulama yüklemek için 25$ ödeme yapmak için bugün google cüzdan'a atm kartımı tanıtmak istedim fakat maestro kart olduğu için kabul etmedi sanırım ya da atm kartlarını hiç kabul etmiyor bir bilgim yok.

    şimdi sorum şu: kredi kartı kullanmıyorum, başkalarının kartını da tanıtıp kullanmak istemiyorum. herangi bir başka bankadan hesap açıp yeni atm kartı alsam google cüzdan'a tanıtabilir miyim ? ya da tek kullanımlık olarak forumdaki arkadaşlardan sanal kart alsam google cüzdan'a tanıtıp kullanabilir miyim ?

    uygulama eklemek sorun değil fakat bir de poweramp deneme süresi bitti, unlocker'i almak istiyorum. yani bir şekilde bu işi halletmem lazım
  • 10-08-2013, 02:00:08
    #2
    İlacuın bu hocam verilen kodu girerek istediğini alabilirsin.. http://www.maxigame.org/k/224-google...dan-karti.html


    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
  • 10-08-2013, 12:43:36
    #3
    Marshmallow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlacuın bu hocam verilen kodu girerek istediğini alabilirsin.. http://www.maxigame.org/k/224-google...dan-karti.html


    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
    teşekkür ederim fakat hiç hesaplı değil. 10$'lık bir hediye kartı satıyor. 18 liraya geliyor bu da, 10 lirada kendilerine komisyon alıp 29tl'ye geliyor bunu satın almak. forumda sanal kart satışı yapan arkadaşlardan sanal kart alsak google cüzdan'a tanıtıp kullanamaz mıyız ?
  • 26-08-2013, 17:26:42
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Hocam ininal kart al ininal.com gir incele derim