• 31-03-2014, 12:42:10
    Üyeliği durduruldu
    Gözde 14 yaşında beyninde kötü huylu tümör olan ve gazi üniversitesi hastanesinde radyoterapi tedaisi görmekte olan kardeşimiz. Babası 3 sene önce kanserden vefat etmiş, annesi de yazları çalışan bir tarım işçisi. Gözde'nin tümörden kurtulabilmesi ve tedavi olabilmesi için yardımlarımıza ihtiyacı var.

Yaptıracağınız bütün tanıtımlar doğrudan Gözde'ye gidecektir.
    Tanıtım yapılan sözlükler: Ekşi, Uludağ, İnci, İTÜ Sözlük

Ücret: 20 TL'dir.

Yardım toplamak için valilik izin belgesi: https://i.hizliresim.com/w18rzp.jpg

Sitenizi, ürününüzü veya firmanızı Ekşi Sözlük'te tanıtmak ister misiniz? Sadece 20 lira karşılığında sözlükte sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz. Üstelik Uludağ Sözlükte tanıtım hediye!

Ekşi Sözlükte tanıtım ne işe yarar?
    Entry girildiği anda anlık 300 ile 500 arası online ziyaretçi kazanırsınız.
    Çoğu kişi bir ürün veya siteyi araştırırken ilk olarak Ekşi Sözlüğe bakıyor. Ekşi Sözlükte siteniz(ürününüz) hakkında bilgi olması size pozitif geri dönüş sağlayacaktır.
    Google, Yandex gibi arama motorları için Ekşi Sözlükten gelen backlink önemlidir, yükseliş sağlarsınız.
    Ekşi Sözlük yazarlarının önemli kısmı Alexa kullanmaktadır, bu sayede Alexa'da ilerlersiniz.
    İndex hızınız gözle görülebilir şekilde artar.

Örnek Tanıtım Yazısı:

Ekşi Sözlük Hakkında Ayrıntılı Bilgi:
    • Yaklaşık 15 yıllık bir sitedir.
    • Pagerank değeri 6'dır.
    • Alexa'da Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 27. sitesidir.
    • Markalar hakkındaki yorumlar çoğu kullanıcı tarafından takip edilir.
    • Üyelik almak oldukça zordur, 2 yıllık bir bekleme süresi gerektirir.

Referanslar:

abakc34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    6 tane sözlükte tanıtım yazısı aldım. Çok kısa sürede teslimatı yapıldı. Tanıtım yazısı da çok güzel. Teşekkürler. İyi çalışmalar
    mertmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tanıtım yazısı aldım. teslimat başarılı. tanıtım yazıları güzel. teşekkürler.
    LaCReMeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konular eklendi, istediğim gerekli düzenlemeler yapıldı. Hesap no iletilince ödemeyi geçeceğim.
    harkarn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Odeme yapildi, yazilar kendisi tarafindan hazirlandi, benim onayima sunuldu, 4 sozlukte de yayinlandi. Bunlarin hepsi 15 dakika icinde oldu Cok hizli ve kaliteli servis icin tesekkur ederim. ( Sayfama suanda 10larca kisi geliyor ayni anda bu linklerden. )
    pollyanna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Jet hızıyla tanıtım yapıldı, gayet de başarılı.

Teşekkürler.
    GonGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rapor teslim edilmiştir, ilgili, hızlı
    Hocaamca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hizmet alımı yapılmıştır. Teşekkür ederiz ilginize umarım öngörülen fayda sağlanır. Gelişmeleri yazacağım . Tekrar teşekkürler
    ParagonTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    8 adet sipariş verilip rapor alındı. Hızlı geri dönüş için teşekkürler
  • 31-03-2014, 12:56:49
    Ben yardım amaçlı bir adet almak istiyorum bilgileri atın bugün olmazsa yarın ücreti yatırmam isterim sizide bu davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum
  • 31-03-2014, 13:00:10
    Üyeliği durduruldu
    Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben yardım amaçlı bir adet almak istiyorum bilgileri atın bugün olmazsa yarın ücreti yatırmam isterim sizide bu davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum
    PM Gönderildi. Haydi arkadaşlar elimizden gelen yardımı yapalım göz göre göre bir insan ölmesin.