• 29-03-2014, 16:44:07
    MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitelerin bir sekilde kayegorize edildigi dusunulurse olabilir kanisindayim ancak kiraladiginiz snucu bunu kaldirirmi tasiyabilirmi orasi tartismali bence
    Hiç o işe girme maliyet hesaplama kafayı yedirtir dolaysıyla wm panelinden yada sitelere kod vererek gelen trafiklerden bilgi almak durumundasın yoksa kullanılan kelimeye göre sıralama yaş iş binbir türlü etken var çok zor yani. Kelimeleri bulsan bile doğru sonuç çıkmayacaktır bana göre madem programlamam var diyosun sana bir program önereyim belki katılanlar olur olmaz adwords a entegreli kelime ve alt kelimelerin aranma hacimlerini aldırırsan çok eminim bende dahil bir çok kişi kullanacak hatta cuzi miktarda olursa ücrette ödenir, bunun gibi masaüstü uygulamarının ucu açık böyle işe yarayan şeyleri çoğu es geçiyor malesef.
  • 30-03-2014, 09:33:49
    Kelime avından başlamayın. Google o günleri geride bıraktı. Semantik ölçümlerden başlayın. Başarılı olursunuz.

2.el araba ile 2. El ucuz araba arasındakî semantik bağıntıyı programatik olarak çözemezseniz proje bir işe yaramaz.

Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiç o işe girme maliyet hesaplama kafayı yedirtir dolaysıyla wm panelinden yada sitelere kod vererek gelen trafiklerden bilgi almak durumundasın yoksa kullanılan kelimeye göre sıralama yaş iş binbir türlü etken var çok zor yani. Kelimeleri bulsan bile doğru sonuç çıkmayacaktır bana göre madem programlamam var diyosun sana bir program önereyim belki katılanlar olur olmaz adwords a entegreli kelime ve alt kelimelerin aranma hacimlerini aldırırsan çok eminim bende dahil bir çok kişi kullanacak hatta cuzi miktarda olursa ücrette ödenir, bunun gibi masaüstü uygulamarının ucu açık böyle işe yarayan şeyleri çoğu es geçiyor malesef.
    http://www.semrush.com
    http://www.wordtracker.com daha birçok tools var. Türkçe'de para etmez bu tür araçlar. Yazılım için ayırdığın zamana değmez.
  • 30-03-2014, 11:32:46
    Wmtoolsta guclu oldugunuz kelimiler zaten yer aliyor. Atiyorum 1. Orgu deger 9 kombinasyon 30 2. Modelleri onem 8 kullanim 45 . Bu durumda yazacaginiz konuda orgu geciyorsa 10 siradan giris yapar modelleri geciyorsa 15ten girer daha sonra kullanici deneyimi ile aryar veya azalir. Tabi rekabet harici backlink vsde oldukca onemli durumlar. Site haritasindaki kelime yogunlugu 200 algoritma cesidinden sadece 1 i bununda harita ile yapilanindan ziyada tum sayfalardaki etkili kelimeri google veriyor. Ben 20 kusur algoritmayi cozdum suan trde 1002 deyim halen ilk 1000 e giremedim. Yapilacak en iyi sey degismeyen algoritmalarla degisenleri tespit edip mumkun oldugunca algoritmayi bulmaya calismak olmali.

Ayrica googlede su durum var buna cok dikkat etmelisiniz periyodik yapi bu yapiyi bi yerde sekteye ugratirsaniz o durumda geri toparlamasi cok zordur yapmacik duruma dusersiniz ve o site artik yukselemez ve zamanla geri gider.
  • 31-03-2014, 00:32:07
    arkadaslar bahedilen sey bir sayfanin analuzi degil tun sitenin en azindan site map ucerisindeki sayfalarin kelimrlerinin title head vs yonlerinden degerlendirilir tum site icin snaluz edilip sitenin kelimelerinin bulunmasi yonunde
  • 06-04-2014, 00:08:03
    bu konuyu ayrica hocamla degerlendirdik ve uygulama yaptik sitenin genel anahtar kelime agirligi sayfanin anahtar kelimeainden de onemli oldugunu gorduk.
    soyleki sitwnin genel anahtar kelime agirligi a ise siz ne kadar b ile alakali yazi yazin b 1. sayfada cikmiyor.
    ancak sitenin anahtar kelimesi a oldugunda yeninyazdiginiz bir makale bile a ile alakali ise siralamada yuksek sayfalardan giris yapiyor ve kisa surede ana sayfadan bile iyi konuma geliyor
  • 06-04-2014, 11:30:15
    MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu konuyu ayrica hocamla degerlendirdik ve uygulama yaptik sitenin genel anahtar kelime agirligi sayfanin anahtar kelimeainden de onemli oldugunu gorduk.
    soyleki sitwnin genel anahtar kelime agirligi a ise siz ne kadar b ile alakali yazi yazin b 1. sayfada cikmiyor.
    ancak sitenin anahtar kelimesi a oldugunda yeninyazdiginiz bir makale bile a ile alakali ise siralamada yuksek sayfalardan giris yapiyor ve kisa surede ana sayfadan bile iyi konuma geliyor
    Önemli bir tespit.