• 26-03-2014, 17:45:31
    https://www.facebook.com/Allahamektuplar

Linkteki bulunan sayfanın sahiplerini tanıyan varsa lütfen iletişime geçebilirmi benimle ?
  • 26-03-2014, 19:13:51
    Boyle Sayfa açıp kendini İfşa Eden adam yürek yiyip gelmiştir.
  • 26-03-2014, 19:31:02
    bu ne şimdi kendi kendinin reklamımı anlamadım

adama mesaj atsana arkadaşım niye sayfayı buraya koyuyosun böyle saçma bişi az görülür sanırım
  • 26-03-2014, 19:55:39
    Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu ne şimdi kendi kendinin reklamımı anlamadım

adama mesaj atsana arkadaşım niye sayfayı buraya koyuyosun böyle saçma bişi az görülür sanırım
    Adam kendini söylermi sence hocam ? kendi reklamım değil. gelmiş bana seni sayfada rezil ederim die tehtit ediyo fotoğraflarımı paylaşmış. Küfürler etmiş. Ne yapmalıyım sence bu durumda ? Bi yardımcı ol zaman.
  • 26-03-2014, 21:28:44
    Cilingir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adam kendini söylermi sence hocam ? kendi reklamım değil. gelmiş bana seni sayfada rezil ederim die tehtit ediyo fotoğraflarımı paylaşmış. Küfürler etmiş. Ne yapmalıyım sence bu durumda ? Bi yardımcı ol zaman.
    Hep babalarının suçu.İtina ilşe evlat yapmayınca,böyle kanı bozuklar çıkıyor.Tamam ateist ol,budist ol ne zıkkım olursan ol.Be şerefsizin nesli,delikanlı gibi fikrini söyle ne ona buna laf atarak yapıyon değil mi.
    ASyrıca hocam şikayet etmeye çalışmayın,facebook ve twitter gibi platformlar müslümanalr aleyhine yapılan herşeyin arkasında durmuştur.Özellikle youtube,facebook vesaire ise Türklük aleyhine yapılan tüm faaliyetleri gizli kapaklı desteklemiştir.Boşuna çabalamayın.Alabilirseniz sosyal mühendislik ile almaya çalışın..