• 26-03-2014, 11:23:18
    Makedonyaya 2013 eylülde gitmiştim ilk başta skopje (üsküp) daha sonra strugaya gitmiştik. Gelişmişlik olarak türkiyeden çok çok gerideler aradığınız herşeyi bulamayabilirsiniz (kıyafet, teknolojik ürünler vs.) Zaten araçlardanda göreceksiniz orada. Ama struga göl kenarında bir kent ve sakin bir yer. Havalar ısındığında ohride gidip gezebilirsiniz turistik bir yerdir.
    Bende turistik olarak birkaç bilgi ekliyim dedim Gidecek arkadaşlara başarılar şimdiden.
  • 26-03-2014, 12:15:35
    Yüksek lisans doktora master eğitimi mevcut mu

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi.
  • 26-03-2014, 12:58:25
    Üyeliği durduruldu
    saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yüksek lisans doktora master eğitimi mevcut mu

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi.
    Evet mevcut. Dilerseniz info@ozdemiredu.com adresini eklerseniz detaylı bilgi verebiliriz.
  • 26-03-2014, 13:08:59
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam mesela hukuk mezunu burda baroraya bağlı avukat olabilcek mi yada lisans bölümlü kpss girelecek ? Birde kalma olanakları neler ? Yurt vs
  • 26-03-2014, 14:49:01
    Üyeliği durduruldu
    AsmA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam mesela hukuk mezunu burda baroraya bağlı avukat olabilcek mi yada lisans bölümlü kpss girelecek ? Birde kalma olanakları neler ? Yurt vs
    Ben hukuk 2. sınıf öğrencisiyim. Hukuk bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye'de fark derslerini veriyorsunuz ve denkliğinizi almış alıyorsunuz. Böylece Türkiye'deki barolarda avukat olabiliyorsunuz. Ayrıca sınavlara girerek savcı ve hakim olma şansına da sahipsiniz. Ayrıca belli bir ortalamayı tutturursanız Amerika California Heritage Üniversitesi'nin de diplomasını (Amerikan Diploma) ücretsiz olarak alırsınız.

Turistik bir bölge olduğu için oteller kışın öğrenciler için yurt görevi görmektedir. Öğrencilerimiz kaldığı otellerde 50 euro ile 100 euro arasında fiyatlar değişmektedir. Ayrıca isteyen öğrencilerimize ev ayarlıyoruz. Ortalama ev kiraları da 120 euro civarından başlıyor.
  • 26-03-2014, 19:31:31
    Hangi yüksek lisans ve doktora programları mevcut ?
  • 26-03-2014, 20:41:57
    Üyeliği durduruldu
    donerchief adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hangi yüksek lisans ve doktora programları mevcut ?
    Hukuk, Bilgisayar Mühendisliği ve Uluslararası ilişkiler bölümlerinin yüksek lisans ve doktora bölümleri mevcuttur.
  • 27-03-2014, 15:52:57
    orda bana bi iş bulursanız okul masraflarımı karsılıcak anlaşabiliriz )
  • 27-03-2014, 16:39:35
    Üyeliği durduruldu
    has016 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    orda bana bi iş bulursanız okul masraflarımı karsılıcak anlaşabiliriz )
    İş ve işçi bulma kurumu değiliz biz hocam, eğitim danışmanıyız ve öğrencilerimize eğitim konusunda en kaliteli hizmeti sunmaktayız.