• 24-03-2014, 07:09:13
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar , forumda ilk defa bu tarz bir konu acılacak diye tahmin ediyorum

Oldukça kaliteli bir siteye sahibim ve bu siteden tanıtım yazıları satıyorum.Ancak online sürem ve meşguliyetim nedeniyle pm isteyen veya tanıtım yazısı ekletmek isteyen arkadaşlarla çok ilgilenemiyorum.

Büyük bir organizasyon işine de girdiğim için günde maximum 30 dakka forumda gezebiliyorum ve doğal olarak tanıtım yazısı almak isteyenlerin isteklerini tam anlamıyla karşılayamıyorum.

Sitemin tanıtım yazısı haklarını 45 günlüğüne bir arkadaşa kiralamak istiyorum.

Site 1997 yılından beri aktif olup Pagerank'ı 4 tür. Dmoz ve benzeri bir sürü kaliteli linklere sahiptir.
    Günlük ortalama 3 ile 20 k arası bir ziyaretci sayısı var.(Tekil-Çoğul)
    Majestik seo flow değeri 48 ki kolay elde edilemeyen bir değer bildiğiniz gibi
    Kelimesinde hurriyet.com'un ardından 2 sırada.Zorluk düzeyi en yüksek kelimelerden biri

45 günlüğüne sitenin tanıtım yazısı haklarını 1000 tl ye kiralıyorum.

Hakları alan arkadaş illegal içerik eklemedikçe ve spam yapmadıgı sürece istediği ücretten satış yapabilir ve kendi sitesinin yazılarını ekleyebilir.(Dipnot : satıs konusunda sitenin ismini yazamaz , sadece pm ile gönderebilir)İlgilendiği sürece satıştan zarar etme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum ancak oldu da başınıza büyük bir sorun gelirse zararı karşılamaya çalışacagım.
    Basit bir hesapla 45 günde 20 liradan sadece 1 satış yapsa bile 900 tl ücret ediyor
    Haklarımı kiralamak istememin nedeni tamamıyla vakitle alakalıdır.Çok büyük bir organizasyon işini ayarlmaya calısıyorum ve hakları alan arkadaş istanbul'da ikamet ediyorsa organizasyondan ona locada yer vereceğim hediye olarak

Organizasyon bir festival , Duman ve Sıla konserleri var , vs vs

Site adresi için pm atmanız yeterli
  • 24-03-2014, 07:32:01
    Üyeliği durduruldu
    Özel mesaj ilettim.

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
  • 24-03-2014, 11:18:18
    Davay davay 🌹
    Konu linkiyle beraber PM alabilir miyim ?
  • 24-03-2014, 13:33:59
    Üyeliği durduruldu
    Konu linki ile birlikte pm lütfen.
  • 24-03-2014, 13:38:45
    Üyeliği durduruldu
    detaylı pm lütfen
  • 24-03-2014, 13:44:24
    pm lütfen
  • 24-03-2014, 15:13:41
    Üyeliği durduruldu
    geri dönüşleri yaptım