• 20-03-2014, 19:47:22
    Merhaba arkadaşlar dün r10 da bi konu açtım sitemin eksikliklerini reklam düzenindeki hataları öğrenmek istediğim bi konu açtım bir arkadaşımız adsense reklamı ile ilgili bi ihlali düzeltmemi istedi hemen düzelttim. ama bugün banlandığımı gördüm. r10'da yardım almak isterken sanırım r10'dan birilerinin şikayetiyle siteyi banladılar.

GELEN MAİL:
    Sayın Kullanıcımız,

Bu e-posta, web sitelerinizden birinin şu anda AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve sonuç olarak web sitenize reklam sunumunun devre dışı ırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Sorun kimlik numarası:

Reklam sunumunun devre dışı bırakıldığı web sitesi:

İhlalin meydana geldiği örnek sayfa:

Gerekli işlem: Hesabınızdaki tüm diğer siteleri inceleyerek uyumlu olup olmadıklarını kontrol edin.

Mevcut hesap durumu: Etkin

İhlalle ilgili açıklama

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir.

Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri kolayca bulabilmelidir.

Daha fazla bilgi için lütfen Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergelerini ( http://www.google.com/support/webmas...y?answer=66361 ) inceleyin.

Gerekli işlem: Hesabı inceleyerek uyumlu olup olmadığını kontrol edin

Yukarıda belirtilen siteye reklam sunumu devre dışı bırakılmıştır. Ancak, AdSense hesabınız hâlâ etkindir. Yukarıda belirtilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve bu web sitesinin başka sayfalarında veya sahip olduğunuz diğer sitelerde aynı ihlallerin söz konusu olabileceğini bilmenizi isteriz. Bu nedenle, diğer sitelerinizi incelemeye zaman ayırarak politikalarımızla uyumlu olmalarını sağlamanızı ve bizden politikayla ilgili başka e-posta alma olasılığını azaltmak için sitelerinizi bu doğrultuda izlemenizi öneririz. Ayrıca, ihlallerin devam ettiğini görmeleri durumunda, ekibimizin, hesapları herhangi bir anda devre dışı bırakma hakkını saklı tuttuğunu bilmenizi isteriz.

İtirazlar

Bu devre dışı bırakma işlemine itiraz etmek istiyorsanız, yukarıda verilen Sorun Kimliğini kullanarak Yardım Merkezimiz üzerinden bize ulaşıp itirazda bulunabilirsiniz: https://support.google.com/adsense/b...&answer=113061.
    İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi

Yanıtla veya Yönlendir için burayı tıklayın

TEKRARDAN AKTİF HALE GETİREBİLİRMİYİM ACABA?
  • 20-03-2014, 19:53:33
    anlamadığım bizim insanımız neden birbirini çekemezki? millet ödeme alınca seviniyoruz biz ayrı bi hevesleniyoruz.
  • 20-03-2014, 19:54:54
    kardeş aslında suç sende r10 gibi dev bir platforma siteni paylaşma hele ki adsense ve özgünlük var ise.
  • 20-03-2014, 19:58:21
    hatalarımızdan ders çıkaracağız bundan sonra. bu seferki dersimiz insana güven oldu sanırım. umarım içerdeki ödeme yatar
  • 20-03-2014, 19:58:37
    kimsenin yok yere şikayet edeceğini; adsense'nin de yok yere hesabınızı kapatacağını düşünmüyorum.

illegal şekilde adsense ile para kazan, adsense sektörünü öldür, adamların türk wm lerine bakış açısı 3. dünya ülkeleriyle aynı olsun, mısır'la afganistan'la bilmem ne ülkeleriyle aynı günde para alalım ondan sonra vay efendim bizi çekemeyip şikayet ettiler...

sizlerin yüzünden de (bu şekilde çirkin adsense kullanıcıları) biz neler çekiyoruz senelerdir.

bu sözüm konu sahibine değil...
  • 20-03-2014, 20:04:33
    DaDoF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hatalarımızdan ders çıkaracağız bundan sonra. bu seferki dersimiz insana güven oldu sanırım. umarım içerdeki ödeme yatar
    Ödemezler hocam inşallah öderler ama sanmıyorum
  • 20-03-2014, 20:04:43
    Üyeliği durduruldu
    Adsense banlamissa ihlal soz konusudur. Burdaki adam da ihlale goz yummayip sikayet etmistir. Bu zaten bize sunulmus bir hak. Sen de yerlestirmeyecektin o sekilde guzel kardesim. r10dakilere sikayet edenlere degil de kendi hatalarina bakman lazim oncelikle. Guvenle alakali bir durum yok ortada. yapilmasi gereken yapilmis.

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
  • 20-03-2014, 20:10:57
    r10'da türlü türlü insan var. Buraya site adresi yazmamanız gerektiğini kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldunuz. Ama sitenizde bir ihlal varsa er ya da geç banlanırdınız zaten, şikayetler nedeniyle biraz erkene alınmış oldu.
  • 20-03-2014, 20:12:10
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense banlamissa ihlal soz konusudur. Burdaki adam da ihlale goz yummayip sikayet etmistir. Bu zaten bize sunulmus bir hak. Sen de yerlestirmeyecektin o sekilde guzel kardesim. r10dakilere sikayet edenlere degil de kendi hatalarina bakman lazim oncelikle. Guvenle alakali bir durum yok ortada. yapilmasi gereken yapilmis.

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
    gadget alanında konu ile birlikte aşağı kayan reklam koduydu. kodu aldığım bol hitli yabancı sitede adsense kurallarına aykırı olmadığı yazıyordu. dünde bir arkadaşımız ihlal var diyince hemen düzelttim zaten en az tık aldığım reklam alanıydı direk kullanıcıyı rahatsız eden bir reklamda değildi.