• 17-03-2014, 00:10:25
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba yeni açtığım bir sitem mevcut hedeflediğim bir kelime var ve alan adıda kelime ile aynı yani %100 jenerik bir domain buna ne zaman link alımı yapmalıyım sizce ? veya tanıtım yazısı vs.. alımı ? ayrıca alacağım siteler'deki kriterler neler olmalı ?

Sitem Blog vs.. değil arkadaşlar yani sürekli güncel içerik olmayacak.
  • 17-03-2014, 00:12:05
    Girdiğin içerikler ne zaman adam akıllı sıralamaya girmeye başlarsa o zaman aşırıya kaçmadan tanıtım yazısı alabilirsin

yeni site için bu süreç 1-1,5 ay civarı sürer
  • 17-03-2014, 00:23:29
    Siteyi actigin ilk gunden itibaren tanitim yazisi alabilirsin. Cok basit dusunelim, yeni bir marka site acildi abc.com diyelim ve hurriyet.com gibi bir de destekcisi site var. ilk acildigi gun buradan tanitim yapilip onlarca siteye yayilmaz mi bu link ve yazi ? yayilir.

Yani ilk gunden itibaren tanitim yazisi alabilirsin. hatta siteyi acmadan bile alabilirsin.. sadece alis tarzina dikkat etmen gerekli.
  • 17-03-2014, 00:44:16
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar not düşmeyi unutmuşum
    sitem blog tarzı bir şey değil yani sürekli yeni içerik girilmiyor. tavsiyeleriniz neler dir ?
  • 17-03-2014, 13:22:09
    mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar not düşmeyi unutmuşum
    sitem blog tarzı bir şey değil yani sürekli yeni içerik girilmiyor. tavsiyeleriniz neler dir ?
    Girmek zorunda da degilsin zaten. 2 aydir guncellemedigim sitem mevcut.
  • 17-03-2014, 13:41:39
    Üyeliği durduruldu
    iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Girmek zorunda da degilsin zaten. 2 aydir guncellemedigim sitem mevcut.
    öyle ise ben backlink alımı yapayım peki sizce ne tarz siteler tercihim olsun ? tavsiyeniz varmı bu konuda.
  • 17-03-2014, 13:57:14
    Benim tavsiyem ilk 3 ay boyunca backlink 'ten uzak durmak olur (facebook, twitter ve google plus hariç)

Akabinde ufak ufak tanıtım yazıları alabilirsiniz. Tanıtım yazısı aldığınız sitenin son yazdığı makalelerin başlığını olduğu gibi google 'da aratın eğer rekabeti çok yüksek bir kelime değil ve ilk 3 sayfada index almamışsa o siteden almayın.

Alacağınız sitenin konusu sizinkisine benzer olsun. Sitenin otoriterliğini kontrol edin. Domain Authority minimum 30 olsun. Link çıkışları en fazla 20 olsun çıkış yaptığı linklerdeki sitelerde kaliteli olsun.

Tanıtım yazısından 1 adet link alın. 1 adette arama motoru dostu bağlantı verdirin. Mesela makalenin içerisinde Japonya geçiyorsa onun wikipedia sayfasına link verdirin. Yazı doğal görünsün ki size faydası olsun.

Tavsiyem budur.
  • 17-03-2014, 14:11:54
    Üyeliği durduruldu
    Sosyal medyada tamamen manuel paylaşımlar yapıp forumlarda her foruma özgün tanitimlarla paylasirsaniz ilk adimda hem hit hem de olumlu seo sonuclari dogurur. İlk aydan sonra belli periyotlarla degil yani her pazartesi 1 tane seklinde degil de atiyorum bu pazartesi haftaya sali carsamba seklinde tanitim yazisi alin. Doğal yollarla olustugu google tarafindan belli olsun. Ayrica su an kelime olarak degil de site olarak calisma yapin derim. Kelimeyi linklendirmek yerine direk urlnizi yerlestirin. Iyi calismalar...

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
  • 17-03-2014, 14:21:40
    mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    öyle ise ben backlink alımı yapayım peki sizce ne tarz siteler tercihim olsun ? tavsiyeniz varmı bu konuda.
    Sadece dusunmelisin. Benim sitemi kimler reklam yapar diye? Bloglar yapabilir degil mi? Haber siteleri yapabilir degil mi? ya da forumlarda ilgili konularda senin sitenin adi gecebilir degil mi? Sosyal aglarda paylasilabilir degil mi? ya da sen kendin bir bloga yorum yaparsin ve linkini eklersin degil mi?

Iste tanitim yazisini veya linklerini buralarda bulundurmalisin. SEO amacli dusunme sadece benim sitemi kimler nerelerde tanitabilir onu dusun. Dogal link alimi demek tam olarak bu demektir iste.