Merhaba,
Yeni bir site aldım, aldığım sitede Selçuk beyin sTwity yazılımı mevcut.
Şimdi olayımız şu; ödeme yaptım, domain transfer edildi, sql ve ftp yedekleri tarafıma iletildi. Gel gelelim sorun şu; bu scriptin kurulumu ve kullanımı ile ilgili bilgi alamıyorum. Ne satıcıdan ne de yazılımcıdan. Daha doğrusu bilgi değil yazdıklarıma dönüş alamıyorum.
Script için vps ne kadar gerekli, vps kullanmanın artıları kullanmazsam eksileri ne olur bunları özellikle öğrendikten sonra en azından kendim kurmayı deneyeceğim ama bu bilgide yok.
Dönüş yapmaları için 4-5 gündür bekliyorum ama belli ki her iki tarafta yoğun. Yanlış anlaşılmasın, söz konusu bir şikayet değildir fakat yerimde siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda onu merak ediyorum?
Satın aldığım script hakkında bilgi alamıyorum, sizce ne yapmalıyım?
12
●900
- 15-03-2014, 20:13:58Biraz ağır olacak ama bir kaç gün daha bekleyip dönüş alamazsam şikayet konusuna dönüştürebilirim. İnşallah gerek kalmaz, gerekli hassasiyeti gösterir satıcı arkadaş.Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. - 16-03-2014, 09:52:39Üyeliği durdurulduİşin özü, o scriptten bende aldım. Aldım öyle duruyor. Kaç kere api patladı. Aldığım tek cevap ; 'sunucudandır.' Diyorum rt yapmıyor. Aldığım cevap ; 'sunucudandır.' Diyorum tweet atmıyor. Aldığım cevap ; 'sunucudandır.'
Artık bende üstüne düşmeyi bıraktım.
- 16-03-2014, 13:27:20bence apisi patlamayan tek script bu zamana kadar 1 api bile kapanmadı
- 16-03-2014, 13:38:30Üyeliği durduruldusiz ustune dusmeyi biraktiginiz icin "adam" pek takmiyor kafaya. Olabilir mi?Ezekiel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-03-2014, 16:47:20İnşallah kurulum işini bir halledersem, gerisini sonra düşünürüm diyorum.
Daha önceden @Mustafa Maşa; 'nın scriptini kullanıyordum. Api sorunu scriptle ilgili değildir diye düşünüyorum o scriptten de alışığım bu tür sıkıntılara.
*Yazılımcıları birbiri ile kıyaslama gibi bir durum yok, öyle denk geldi öyle oldu sadece. Mustafa Maşa 'nın scripti de güzeldi, bunu da deneyeceğiz kısmetse.
Burak unutulduk değil mi?BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-03-2014, 18:18:27Script değil de siteyi satan bendim. Sitenin bütün yedeklerini attım. Kurulum olarak benim bilmediğimi arkadaşa ilettim. 2. İse arkadaş geceleri aktif oluyor ben gündüzleri onun için cakisiyoruz gecenin 2'sinde yazıyor
kurulum için selçuk bey yardımcı olacaktır çok ilgili bir arkadaştır.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi