Arkadaşlar
2 - 4 - 8 gb başta olmak üzere toptan flash bellek almak istiyorum.
Tekliflerinizi özel mesaj veya konu altından iletebilirsiniz.
Ayrıca klavye - mouse ve bilgisayar ile ilgili küçük bütçeli ürünlerle ile de ilgileniyorum.
Alış: Toptan Flash bellek alınacaktır
10
●589
- 21-03-2014, 01:58:06Üyeliği durdurulduArkadaş için sorun olmayacaksa bir sorum var pm ile alabilirim cevabı burdan olmazsa
Kingston DataTraveler Mini Metal 8 GB ürünün satış fiyatı 10,99 tl bunun eline geçiş fiyatı ve toptan fiyatı ne dir. Bu sektörde olan veya toptancılık yapan biri varsa yardımcı olursa teşekkür ederim.İlğili olduğum konu adam nerdeyse bu fiyata 1k ürünü 1 ğünde elinden çıkardı - 21-03-2014, 09:57:45dostum tüm piyasalar öyle bir hale geldiki insalar 10 20 kuruşla satış yapıyor sonrada para kazanıyoruz biz diye piyasanın içine ediyorSystem35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-03-2014, 14:30:50Üyeliği durdurulduHaklısınız bu tür donanım ve malzemeler ülkemize dolar hesabından giriş yapıyor yabancı sitelere baktım satış fiyatı olarak fazla bir fark göremedim bizde daha fazla olması lazımdı bunun taşıması sevkiyatı ve dagıtımı var ama 11 tl'ye satışı söz konusu doların durumunuda göz önüne alırsak satıcı ne kazanıyor bu işden diye merak sardıN0S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse arkadaşın konuyu şişirmeyelim.