• 18-03-2014, 22:12:27
    Merhaba arkadaşlar ben arkeoloji öğrencisiyim. Haliyle Cumhuriyet tarihine kadar geçen zamanda ki her konu hakkında bilgim var.

Bu bilgilerimden ve kaynak kitaplarımdan faydalanarak makale hizmeti sunmaya karar verdim.

Bi sürü gereksiz resim ve süslü kelimeler eklemeyi ihmal ediyorum ama bunu ilk defa bu işi yapacağım için mazur görün.

İstediğiniz konuyu siz belirleyebilirsiniz veya konuyu bana bırakabilirsiniz.

Yazacağım yazılar sadece özgün ve seo uyumlu değil aynı zamanda tarih severlerin ilgisini çekecek tarzda olacaktır. Yani düzenli olarak anlaşırsak sitenize belirli süre aralıklarla içerik gönderebilirim.

Okul v.s. olduğundan dolayı ve ciddi anlamda araştırma yaparak makale yazacağım için belirli sayıda iş almak istiyorum ilk aşama için.

Minimum 250 kelimeden oluşacacak makaleler, çünkü daha az kelime ile insanlara belirli birşeyleri anlatabileceğimi düşünmüyorum.

250 Kelime = 1,5 TL
    500 Kelime = 3 TL
    750 Kelime = 5 TL
    1000 Kelime = 7 TL

Şimdilik bu şekilde bi fiyatlandırma düşünüyorum. Daha fazla kelimeden oluşan yazılar isterseniz teklife açığım.
    Ödemeler Ziraat Bankası üzerinden olacaktır, 10 TL altı için Paypal'da bir alternatif olarak kullanılabilir.

Sorularınız v.s. olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
  • 20-03-2014, 23:04:31
    Merhaba,

Sitede alt limit uygulaması var, lütfen konu açmadan önce forum kurallarını okuyunuz ya da bu işin "piyasasını" bir gözden geçiriniz.

Saygılar.

https://www.r10.net/makale-alimi-amp-...orunludur.html
  • 26-03-2014, 12:36:20
    hangi üniversitedesin bende arkeoloji öğrencisiyim =)
  • 26-03-2014, 13:16:18
    lütfen alt limitlere uyalım.