Satıldı
Merhabalar,
Toplu olarak 4 Forum Sitemi Satışa Çıkartıyorum. Uzun zaman öncesinde gelir elde ettiğim, sitelerimi güçlendirmek adına kullandığım, şu aralarda da pek fazla bir şey yapmadığımdan boşa duracağına ucuz fiyatta satarak, hem bana hem karşı tarafa yararı olması adına satışa çıkartmak istedim. İsteyen dostlar için 'Paravan' özelliğinde de kullanılabilir ya da Footer link ile yıllanmış sitelerinizi güçlendirebilirsiniz.
Her forumun kendi tanıtımını maddeler halinde yaparak, normal şablona göre tüm cevapları vermeye çalışacağım:
1. Çağatay Ulusoy Fan Forum
- Site ana girişinde özel bir html tasarım ayarlanmıştır.
- Çağatay Ulusoy, 2011 yılından bu yana 3 yıldır aktif forum sitesidir.
- Şuanda ilgilenilmediği için çok fazla hiti yok sayılır. Ancak ilgilenildiği takdir de hem Adsense hem de Link satışlarıyla kazanç elde edilebilir.
- Mybb forumdur. Tüm seo ayarlamaları, tüm eklentiler özenle yapılmış ayrıca tema özel olarak tasarlanmıştır.
- Google index 60k+ 'dır.
- Çağatay Ulusoy'un Adını Feriha Koydum zamanlarda ki popülerliğiyle bir zamanlar günlük 1K'lara aşkın hiti olmuştur.
- Güncel hiti şu anda 60-100 arasındadır.
- 2011 yılından bu yana toplamda Adsense geliri: 263,53 TL
- Adsense geliri çok az da olsa bulunuyor: Mart Şu zamana kadar 1,14 TL, Şubat: 0,92 TL / Ocak: 4.28 TL / Aralık: 2,61 TL (Anlaşıldığı takdir de resim gönderilir.)
- Forumda Konu sayısı 6000+, Yorumlar 29.000+ Üyeler ise 9000'dir.
2. Öyle Bir Geçer Zaman Ki Fan Forumu
- Site, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin yayına girdiği 2010 yılında açılmıştır.
- İlk zamanlarda 750-1500 arası hiti olan siteden herhangi bir gelir elde edilmesi adına pek bir şey yapılmamış olup sadece sabit olarak aylık - 3 aylık link satışlarından para kazanılmıştır. Bu link satışları da direkt email ile gelen kişilere satılarak kazanılmıştır.
- Şuan da güncel hit 30 - 90 arasında değişmektedir.
- 30k Google index bulunur.
- Bir zamanların gerçekten çok güçlü fan sitesiydi. Şuanda ise genel foruma dönüştürülmeye çalışıldı ama pek başarılı olmadı.
- Adsense geliri 2011'den bu yana bakıldığında "263,76 TL" 'dir. Şuanda ise aylık 1-2TL'dir.
- Tüm seo ayarlaması ve tema ayarlaması uygundur, yapılmştır.
- Forum istatistiğine baktığımızda 7300+ Konu, 96.000+ Mesaj ve 5500+ Üyesi bulunuyor.
3. Yeliz Kuvancı Fan Forumu
- Forum sistemi Mybb forum sistemidir.
- Tüm ayarlamalar hazır, yapılmıştır: SEO ayarlamaları, eklentileri, tema, konu içi, kullanıcı için gerekli eklentiler hazırdır.
- 2011 yılından bu yana aktif olan forum sitesidir.
- Google index sayısı 7k+
- Yandex index sayısı 4.5k+
- Günlük ziyaretçi sayısı 5 - 30 arasındadır.
- Siteyle 2013 yılının yarısından bu yana ilgilenilmemekte olup sadece indexlere ziyaretçi gelmektedir.
- Sitenin hitlenmesi için birkaç siteden tanıtım yazıları ya da link alınması yeterlidir. Ardından zaten paravan olarak kullandığınızda etkisini görebilirsiniz.
- Sitenin 2011 yılından bu yana 250 üyesi bulunuyor.
- Bu zamana kadar herhangi bir gelir elde edilmemiştir.
4. Zeynep Çamcı Fan Forumu
- Mybb forum sistemi tabanlıdır.
- Siteye girişte ilk olarak özel bir html ile tasarlanmış bir giriş sayfası bulunuyor.
- 2012 yılından bu yana aktif olarak 2 yıldır yayındadır.
- 6k Google index vardır.
- Günlük hit ortalaması 5-10 arasındadır. İlgisizlikten dolayıdır.
- Bir zamanlar Zeynep Çamcı'nın oyuncu olduğu zamanlarda açılmış olup pek fazla ilgilenilmediğinden hit kazancı yapılmamıştır. Ancak ilgilenildiği takdirde oyuncunun aktif olduğu zamanlarda gerçekten hem gelir açısından iyi gelir elde edilebilir hem de Hit açısından başarılı olunarak sitenin başarı grafiğini yükseltebilirsiniz.
- Adsense eklenmemiştir. Şu zamana kadar Link satışları dışında geliri olmamıştır.
- 250 Konu, 317 mesaj ve 260 üyesi bulunuyor.
Site Adresleri PM ile Gönderilecektir.
Sitelerin Satışına Gelecek Olursak...
Siteler Açık Arttırma İle Toplu Olarak Satmayı Düşündüm.
Açık Arttırma Bitiminde 4 Sitenin Tamamı Açık Arttırma Kime Ne Kadar Ücrette Kaldı İse O Ücretten Verilecektir:
Domain + Site + (İsteğe Bağlı) Birkaç Ay Hosting
Açık Arttırma Başlangıç: 10 TL
Açık Arttırma Arttırma Minimum Tutar: 5 TL
Hemen AL: 400 TL (Pazarlık Payı Var)
Açık Arttırma Bitiş: Son tekliften 48 saat sonra...
Sitelerin Satışına Gelecek Olursak...
Siteler Açık Arttırma İle Toplu Olarak Satmayı Düşündüm.
Açık Arttırma Bitiminde 4 Sitenin Tamamı Açık Arttırma Kime Ne Kadar Ücrette Kaldı İse O Ücretten Verilecektir:
Domain + Site + (İsteğe Bağlı) Birkaç Ay Hosting
Açık Arttırma Başlangıç: 10 TL
Açık Arttırma Arttırma Minimum Tutar: 5 TL
Hemen AL: 400 TL (Pazarlık Payı Var)
Açık Arttırma Bitiş: Son tekliften 48 saat sonra...