• 13-03-2014, 14:27:04
    RUN
    Platin üye
    Merhaba Arkadaşlar Benzer Ürün Televizyonda 70 lira kadar ücretle satılmaktadır.
    Anlaştığım Firma aracılığı ile ithal ettirdiğim bu ürünü kargo dahil 34.99 Lira ücretle size gönderiyorum elimde şuan 25 adet bulunmakta forum dışıda satış yapıyorum lütfen stok sorup öyle alın.

R10 Üyelerine özel ilk 6 kişiye referans amaçlı kargo dahil 29.99 TL'den gönderilecektir. Paypalda komisyon almıyorum bu fiyata kaçmaz!

Ürün Açıklaması
    Seksi, Sıkı ve Kaslı bir görüntüye sahip olmanın tek yolu yüzlerce şınav ve mekik çekmek, bacaklarınızı kaldırmak sanıyorsanız bir kez daha düşünün. Eğer kaslı bir sırt düzgün omuzlar ve kollara sahip olmak için spor salonlarında saatlerinizi ağarlık kaldırırarak harcıyorsanız sizin için bir süprizimiz var.

Bu olağan üstü yeni Fitness buluşu okadar güclü ve etkiliki size en mükemmel karın ve üst vücut çalışmasını garanti ediyor.

Tüm bu çalışmaları bir yandan eğlenirken günde 5 dakikadan az bir süreyle kolaylıkla ve az çaba harcayarak yapabilirsiniz.

Not: Ürünler kutusunda bize geldi tek tek paketlenmiş şekilde duruyor kimisinin içinde resimde görünen çanta ve kitap yok zaten çokta kaliteli birşey değil pazarlarda 1 liraya satılan cüzdan gibi resimdede kalitesi görünüyor şansınıza çıkarsa kullanırsınız.

Forum dışı satın almak için : info@umutmertsever.com mail atabilirsiniz hergün kontrol edilmektedir.
    Ödeme Yolları http://umutmertsever.hesapno.com
  • 14-03-2014, 09:00:13
    Üyeliği durduruldu
    Stok varsa bilgilendirir misiniz? Kısa süre içerisinde almayı düşünüyorumda
  • 14-03-2014, 15:14:16
    RUN
    Platin üye
    Rech34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Stok varsa bilgilendirir misiniz? Kısa süre içerisinde almayı düşünüyorumda
    hocam forum dışı 4 adet satıldı stoğumuz mevcut ne zaman isterseniz hemen göndeririz
  • 24-03-2014, 02:12:08
    RUN
    Platin üye
    Stok güncellenmiştir
  • 24-03-2014, 11:19:21
    konuyu gördüm tam bi tane alayım dedim stok bitmiş
  • 24-03-2014, 12:15:09
    RUN
    Platin üye
    djj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konuyu gördüm tam bi tane alayım dedim stok bitmiş
    pm yolladım hocam 1 adet gönderildi