ResellerClub' ulaşamıyoruz!
19
●1.068
- 06-03-2014, 17:04:55Resellerclub'ın Türkiye ayağına bakan bir kişi sürekli değişiyor telefonla ulaşabilene tebrik etmek lazım. Allah'tan alt yapıları iyi biz problem yaşamadık.
tr-support@resellerclub.com bu adrese mail atmayı denediniz genelde dönüş oluyor. - 06-03-2014, 17:05:29Cevap bekliyorum ancak alan adı süresi doldu uzatılamıyor başka firmanın hesabına servis ile taşıyorum taşıma öyle kalıyor taşıma sonuç vermiyorCoşkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-03-2014, 17:24:25E-Posta atıldı hocam bu mail adresine beklemedeyim başka firmaya servis taşıması yaptım o dahi şuan onaylanmamış tekrar denediğimde servis çalışır durumda diyor ve canlıdestek mail telefondanda ulaşamadım açıkcasıCoşkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dipnot: Bu Mail adresine mail gitmiyor geri geliyor hotmaildende denedim gitmiyor malesef - 06-03-2014, 18:08:58Domainin var ve sen hala hotmail mi kullanıyorsun gmail olsa anlatımda hotmail mi kaldı herkes de @isim.com e-mail var sizde yok mu ?anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-03-2014, 18:10:22Üyeliği durdurulduİsteyen istediğini kullanır sizene Allah aşkına?by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-03-2014, 18:16:49Genel olarak yorumunuzu bir tavsiye olarak görüyorum ve iyi okursanız normal email ile attım olmadı kendi sunucum ile alakalı olabilir düşüncesi ile hotmail gmail den attım yine sorun aynı diğer e-postalarına mail gitti ancak bu mail adresine gitmedi durum bundan ibaret başka bir problem varmıydı?by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-03-2014, 18:34:53Mehmet bey var devirinternet kendisi yurtdışında onada arada ulaşıyorum o da yurtdışında olduğu için bakamıyor türkiye destek mailine mail attım ancak dönüş alamadım bekliyorum bakalım sonu hayır ola domain süresini dahi uzatamadım şuan bekliyorum olmassa kaç gün sonra başka bir firma üzerinden tekrar alınabilir bilgisi olan varmı?M y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle