• 26-12-2013, 13:38:14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    General Mobile Discovery 16 GB Cep Telefonu, Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile !

ANLAŞMALI BANKALARDA KREDİ KARTI 12 TAKSİT

Sipariş ve Sorularınız için PM ile ya da konu altından ulaşabilirsiniz.

Online,Hızlı Sipariş için: http://www.mytekno.com/general-mobil...u-urun922.html

Mytekno.com'a özel diğer çok cazip discovery setler için : http://www.mytekno.com/general-mobil...y-kat1017.html

---
  • 26-12-2013, 13:43:20
    Platin üye
    N11 gibi yerlerde daha uygun fiyata satılıyor hocam.

Pazar oluşturmak adına bence indirimli gir. Yoksa tercih sebebi olma ihtimalin çık düşük.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 26-12-2013, 16:08:39
    sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    N11 gibi yerlerde daha uygun fiyata satılıyor hocam.

Pazar oluşturmak adına bence indirimli gir. Yoksa tercih sebebi olma ihtimalin çık düşük.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Kişisel satış yapmıyoruz burada. Resmi TELPA bayisi olarak bizim fiyatımız bellidir. İsteyen istediği platformdan alış yapabilir. N11 gibi sitelere kurumsal olarak üye olmayı düşünmüyoruz.
  • 26-12-2013, 23:43:03
    N11'e yakında yeni düzenleme gelir önüne geleni almış firma olarak dikkat etmek lazım alışveriş yaparken. Hayırlı satışlar..
  • 02-01-2014, 11:59:13
    arka kılıf hediyeli kampanyamız devam etmektedir. kampanya stoklarımız ile sınırlıdır.
  • 02-01-2014, 21:53:46
    Bir adet flip cover'lı olan setten sipariş geçtim. Cihaz dayıma gelecek ondan yorum alıp buraya yazarım. Hayırlı işler.
  • 02-01-2014, 21:59:20
    Üyeliği durduruldu
    Ben başka bir yerden bu telefonu aldım. Çok da memnunum. Fiyat / performans oranı bir çok benim diyen telefona taş çıkarıyor. Telefon arayışı içinde olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Diğer yandan bir sorum olacak.

Samsung ve Iphonelar için üretilmiş optik zoom aparatları, balık gözü aparatları görüyorum. Discovery uyumlu bir optik zoom aparatına hiç denk gelmedim. Gören duyan var mı?