• 28-02-2014, 01:47:16
    Boş adamın boş vakti çok olur derlerdi. bu sözu cürüttün helal.
  • 28-02-2014, 01:49:03
    Konu güncellenmiştir. Halı saha maçından döner dönmez yazdım

Edit: Hemen eleştirmişsiniz. Ben konuyu erkenden açmasam unutabiliyorum ve sonra işlerimin olduğu vakitlere denk gelince hiç paylaşamayabiliyorum. O yüzden böyle yaptım. Vaktinizi çaldıysam affola
  • 28-02-2014, 13:44:34
    hocam çok güzel bir yazı. bizim için vakit ayırdığınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım.

müsadenizle aynı dertten müzdarıp olan biri olarak şunu sormak istiyorum:

1. benim de sitemde bu tarz sorun var. bağlantıların hepsini mi kaldırayım? yani ceza almadan önce alınan linklerin hepsini kaldırıp 0 link ile mi başlamak önemli?

2. ve önemli sorum ise 1. öncüldeki gibi bütün linkleri kaldırırsam sitem eski konumuna gelir mi? 10k ya yakın hiti vardı cezadan önce şimdi 300 50 0
  • 28-02-2014, 15:14:08
    Hocam "manuel spamdan çıktıktan sonra" hitleriniz ve sıralamanız eski haline döndümü vaya bir yükselme oldumu?
  • 28-02-2014, 20:19:58
    phoenix58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam çok güzel bir yazı. bizim için vakit ayırdığınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım.

müsadenizle aynı dertten müzdarıp olan biri olarak şunu sormak istiyorum:

1. benim de sitemde bu tarz sorun var. bağlantıların hepsini mi kaldırayım? yani ceza almadan önce alınan linklerin hepsini kaldırıp 0 link ile mi başlamak önemli?

2. ve önemli sorum ise 1. öncüldeki gibi bütün linkleri kaldırırsam sitem eski konumuna gelir mi? 10k ya yakın hiti vardı cezadan önce şimdi 300 50 0
    1. Sıfır link ile başlamanın tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Google için tehlike oluşturmayan ve size yararı olan linkleri kaldırtmak, spamdan kurtulduktan sonra eski günlerinize daha geç kavuşmanız demektir. Sıfırdan başlamak her zaman iyi değildir. Sadece ceza aldığınız linkleri kaldırtmanız yeterlidir. Diğerleri sizin faydanıza.

2. Cevabını 1. öncülde cevapladım zaten. Size getirisi olan linkleri kaldırırsanız eski konumu bırakın daha kötü bir durumla yeniden başlarsınız. Tek farkı sitenizin yaşının eski oluşu olur.

Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam "manuel spamdan çıktıktan sonra" hitleriniz ve sıralamanız eski haline döndümü vaya bir yükselme oldumu?
    Yeni spamdan çıktım. Ancak 1 ay sonra bu cevabınızı verebilirim. Şimdilik bir değişme yok. Zaten indekslerimin %90'ı silinmiş durumda, yeniden indekslenmesini bekliyorum.

Edit: Buraya yazayım dursun; şuanda 18.300 indeksim var. Bakalım artacak mı? Bende bunu merak ediyorum.

2. Edit: Konuya hit değişim bilgisi eklenmiştir.
  • 28-02-2014, 23:02:53
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Joomlayla yapılmış manuel spama takılmış sitemi wordpress e aktararak ve bir kaç sayfa güncellemesiyle 3 günde spamdan çıkarttım. kopya sayfa sayımıda biraz düşürdüm
  • 28-02-2014, 23:10:17
    Üyeliği durduruldu
    Asıl sorun manuel spam uyarısı olmadan spama giren siteyi nasıl düzelteceğiz
  • 28-02-2014, 23:12:45
    hocam 3 adet sitemi manuel spamdan çıkardım ancak bir süre hitleri artmaya başladı daha sonra gelen hitler gitti inşallah size olmaz.
  • 01-03-2014, 01:18:20
    webbilsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Joomlayla yapılmış manuel spama takılmış sitemi wordpress e aktararak ve bir kaç sayfa güncellemesiyle 3 günde spamdan çıkarttım. kopya sayfa sayımıda biraz düşürdüm
    Böyle mesajların gelebileceğini ('3 günde spamdan çıkarttım' şeklinde) tahmin etmiştim.

tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Asıl sorun manuel spam uyarısı olmadan spama giren siteyi nasıl düzelteceğiz
    Bu konuda bilgim yok. Linkleri kaldırtmayı deneyin.

ejder58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam 3 adet sitemi manuel spamdan çıkardım ancak bir süre hitleri artmaya başladı daha sonra gelen hitler gitti inşallah size olmaz.
    İnşallah