• 26-02-2014, 13:39:23
    Emin ol yeniden başlasa eski tadı vermediği için tutmaz ve yayından kaldırılır ( birkere zaten scofield yok artık) o yüzden aklımızda efsane olarak kalsın daha iyi
  • 26-02-2014, 13:43:51
    Özledik Reyizi başlasın Biralar benden

• 26-02-2014, 13:49:14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Nicky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Prison Break ve Lost ne ki Oz'un yanında.

Bak aşağıdaki diziler kült dizi kategorisinde (bana göre değil, 20'den fazla dizi izlemiş herkes hemfikir bu konuda)
    -The Sopranos (bir dizi manyağı olarak izlediğim en iyi dizi şimdiye kadarki)
    -The Wire
    bu ikili gelmiş geçmiş en iyi 2 dizi olarak gösteriliyor. Birçok dizi izlemiş dizileri tanıyan bilen kişilerin neredeyse tamamı hemfikir bu konuda.

Bunun dışındakiler:
    -Six Feet Under (muhteşem ötesi bir dizidir, inanılmaz yavaştır ama temposuna bir girdiğiniz anda bazı bölümlerde işte dizi böyle olur diye bağırasınız gelir. gerçekten inanılmaz kaliteli bir yapım. yaşam ve ölüm temasını işliyor, hayata bakış açınızı değiştirebilir. tek kötü özelliği dizide gay çift olduğu için izlerken rahatsız olabilirsiniz.)
    -Oz (bu da suç ve hayat konusunu ele almış drama dizisi, bundaki mesajlar da çok güzel, Augustus'un anlatımı da gerçekten harika, ama dizi biraz sert bir dizi, başlamak isteyenleri uyarmak lazım bu konuda.)
    -Rome (bu da Sezar dönemini anlatıyor, ama 6 sezon planlanıp 2 sezon çıkarıldığı için, dizinin 2.sezonu inanılmaz hızlı gidiyor, ama herşeye rağmen süper bir dizi)
    -Deadwood
    -Band of Brothers
    -Friends

Bu yazdığım diziler kabaca herkes tarafından kabul görmüş kült diziler. Prison Break ve Lost dizisi Türkiye'de daha gençler tarafından çok seviliyor, genelde 16 yaş civarına hitap ediyor. Eğer yaşınız en azından 20'den büyükse yukarıdaki dizilere göz atmanızda fayda var. Özellikle The Sopranos, Oz ve Six Feet Under'a.

Bu dizilerin çoğu Amerika kablolu yayın kanalı olan HBO (Home Box Office) kanalından çıkmaktadır. Sloganlarıyla gayet uyumlu bir kanaldır (bknz. It's not TV, It's HBO).
    Gerçekten de film kalitesinde diziler yapar. Dizi başlarken karıncalı ekran gördüğünüz diziye bir şans vermeniz önerilir.

Amma yazdım he.
    Dizileri Evernote hesabıma kaydettim hocam sırayla hepsini izleyeceğim teşekkürler.
  • 26-02-2014, 16:03:04
    Prison break yeniden başlasın diye yapabileceğim tek şey mail atmaktan öteye gitmez evet efsane dizi ama yapacak birşey yok
  • 26-02-2014, 16:22:05
    Üyeliği durduruldu
    Pirisın bırek gerçekten çagzel bi dizi idi ama o başlamasın ya aynı kadroyla OZ başlasın çok tatlı olur
  • 26-02-2014, 16:56:50
    Bu ara da T-Bag reyiz Arrow'a transfer oldu ordan izleyebiliriz

KorkakHerif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pirisın bırek gerçekten çagzel bi dizi idi ama o başlamasın ya aynı kadroyla OZ başlasın çok tatlı olur
    Avatarınızda Adebisi reyizi ve şapkasını görünce duygulandım
    Başlaması mümkün aslında çünkü o tarzda bir final yaptı. OZ kapanmadı geri gelecekler hapishaneye falan. Beecher halen içerideydi ayrıca. Adebisi, kareem, Augustus vs birçok kişiyi rahmetli ettik ama zaten sürekli başrolleri değişen bir yapısı vardı. O'Really de içeride halen isteseler başlatabilmeleri mümkün yani Ama başlatmazlar tabi kaç yıl olmuş.
  • 26-02-2014, 21:32:01
    Üyeliği durduruldu
    YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ara da T-Bag reyiz Arrow'a transfer oldu ordan izleyebiliriz

Avatarınızda Adebisi reyizi ve şapkasını görünce duygulandım
    Başlaması mümkün aslında çünkü o tarzda bir final yaptı. OZ kapanmadı geri gelecekler hapishaneye falan. Beecher halen içerideydi ayrıca. Adebisi, kareem, Augustus vs birçok kişiyi rahmetli ettik ama zaten sürekli başrolleri değişen bir yapısı vardı. O'Really de içeride halen isteseler başlatabilmeleri mümkün yani Ama başlatmazlar tabi kaç yıl olmuş.
    Ben senin profil resmini görünce hiç sevinmedim çok kötü oldum neden adebsiyi öldürdün hı ? neden ? söyle said adebisi gibi bi adamdan ne istedin ?
  • 26-02-2014, 21:32:51
    KorkakHerif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben senin profil resmini görünce hiç sevinmedim çok kötü oldum neden adebsiyi öldürdün hı ? neden ? söyle said adebisi gibi bi adamdan ne istedin ?
    Ahahahaha adebisi çok kaşındı çok
  • 27-02-2014, 00:06:14
    en sevdiğim dizi olur kendisi, böyle dizilerin tadında bırakmaları gerekiyor yoksa "prison break pusu" ile yola devam ederdi