• 26-02-2014, 19:57:29
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba değerli , arkadaşlar sizde durumlar nasıl ? facebook"a girdikten sonra saatlerce olduğu yerde dönmesi ve beklemesi ? TTNET kullanıcısıyım aradığım"da almış olduğum cevap son derece saçma FACEBOOK sunucuların"da problem var deniyor.

Bknz : "Dedim kendilerine ben bu işlerin içerisinde olan biriyim facebook"un sunucularında problem olsa yan komşum Başka bir internet servis sağlayıcısını kullanıyor hemen yan kapı komşum girebiliyorda ben niye giremiyorum ? saatlerce dönüyor birşey olduğu yok !

Bu sorunu yaşayanlar nasıl aşıyor ? çözüm yolu nedir yada arayanlar oldumu benim gibi ?

Eğer bu sorun düzeltilmez"se gerçekten kaleme alacağım bu durumu yeter yani.
  • 26-02-2014, 20:05:47
    Aynı sorun bende de var. Neden böyle oluyor anlamadım.
  • 26-02-2014, 20:12:03
    Üyeliği durduruldu
    WebGezgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı sorun bende de var. Neden böyle oluyor anlamadım.
    Sende bir aramayı denermisin belki farklı bir cevap alırız yok arkadaş illa kaleme al diyorlar çek diyorlar bir video bide böyle olmaz ki paramızla rezil oluyoruz yahu.
  • 27-02-2014, 04:14:17
    Benzeri olan arkadaşım vardı dns'leri Google dns yaptık düzeldi sizin dns'ler ne durumda ?
  • 27-02-2014, 11:30:17
    Üyeliği durduruldu
    sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benzeri olan arkadaşım vardı dns'leri Google dns yaptık düzeldi sizin dns'ler ne durumda ?
    Dns değiştirdik düzeldi