• 24-02-2014, 22:06:15
    hakemın 7 sülalesine başladı küfür ediyordum maç bitti halen küfür ediyorum
  • 24-02-2014, 22:08:06
    Jane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hüseyin Göçek'in Galatasaraylı formasını olduğu fotoğrafları kesin göreceğiz bu akşam
    maçtan önce vardı rahat ol.
  • 24-02-2014, 22:12:07
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hakemi falan bir yana bırakın fenerbahçe 5 dk da bu maçı bitirebilirdi.Yapamadı.
  • 24-02-2014, 22:15:00
    Eğer Fenerbahçe şike yaptıysa bu maçta yapılanlar neydi ?
    Yazıklar olsun birebir aynı pozisyonlar Fenerbahçe ye faul verilmez ama Elazığa verilir.
    Emenike'nin 1 NET PENALTISI VERİLMEZ. ( alpere ceza sahasında yapılanı demiyorum bile )
    Kırmızı kart ? Bu konuyuda açmıyorum.

Vicdanı olan herkes maçı izlesin şike nasıl yapılırmış kanıtı bu maçtır.
  • 24-02-2014, 22:17:00
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hublot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    maçtan önce vardı rahat ol.
    Şu "rahat ol" lafını neden kullanırsınız bilmiyorum Çok rahatladım kardeş sağol.
  • 24-02-2014, 22:20:54
    Jane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu "rahat ol" lafını neden kullanırsınız bilmiyorum Çok rahatladım kardeş sağol.
    hıhı kendi çapınızda saçmalamışsınız Susarsanız en güzel cevabı verirsiniz, sevgilerle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:20:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:19:20 --

RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer Fenerbahçe şike yaptıysa bu maçta yapılanlar neydi ?
    Yazıklar olsun birebir aynı pozisyonlar Fenerbahçe ye faul verilmez ama Elazığa verilir.
    Emenike'nin 1 NET PENALTISI VERİLMEZ. ( alpere ceza sahasında yapılanı demiyorum bile )
    Kırmızı kart ? Bu konuyuda açmıyorum.

Vicdanı olan herkes maçı izlesin şike nasıl yapılırmış kanıtı bu maçtır.
    Şike sadece bir uydurma Diğerlerini de fazla umursama, önümüzde ki maçlara hakemlere bakalım
  • 24-02-2014, 22:21:00
    yok böyle birşey hakem ve ersun hocayı tebrik etmek lazım gerçekten
  • 24-02-2014, 22:24:24
    Hüseyin Göçek bizim maçlarımıza, rakip takımın forması ile çıksın en azından rengi belli olsun. Her zaman ki gibi verilmeyen penaltılar nedeni belli olmayan kartlar.
  • 24-02-2014, 22:25:44
    takımda anormal birşey var, vurulucak yerde pas veriyolar, pas vericekleri yerde top sürüyolar.. hiçbi işi kimse doğru bi şekilde yapamıyor.. penaltıydı, ofsayttı vs o konulara girmicem ama kırmızı kart gerçekten yazık.. böyle kırmızı kart olmaz ayıptır.. ne olursa olsun 3 puan almamız gereken maçtan 1 puan aldık.. artık tehlike çanları çalmaya başladı, biran evel toparlanmak gerekiyor takım olarak..