• 30-01-2014, 19:36:15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba,

Arkadaşlar almak istediğim bir kaç parça eşyayı r10 üzerinden almak istedim.

Sırasıyla detaylar aşağıda...

Arkadaşlar ödemeyi Sanalpazar'dan yada kredi kartı ile ödeme yapacağım bir site üzerinden gerçekleştireceğim.

Harici hard disk
    1 tb istiyorum markası önemli değil fiyatı önemli.
    Birde taşımak için sanırım kutusu da olması gerekiyor mu bilmiyorum eğer öyleyse kutusu ile birlikte alınacak.

Cüzdan

Bu tarz bir ürün işimi görür herhalde.

Ofis için Evrak Rafı ve kalemlik vs.

Ofiste kalemleri ve kağıtları koymak için (düzenli olmak için ) gerekli ofis eşyaları.

ve Ofis kaktüsü yada bonzai

bonsai

Hangisini r10dan bulursam onu alacağım.

Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • 30-01-2014, 19:53:09
    bonzai 'yi ne yapacaksın ?
  • 30-01-2014, 19:58:09
    yalnizlarkulubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bonzai 'yi ne yapacaksın ?
    Dostum bonzai yazmışım sanırım oradan yanlış anladın , bonsai bir bitki dayımın arkadaşında görmüştüm resmini koydum şimdi , bakmak istiyorum bende ofistede sanırım bakılıyor.
  • 30-01-2014, 20:04:00
    ilgincc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum bonzai yazmışım sanırım oradan yanlış anladın , bonsai bir bitki dayımın arkadaşında görmüştüm resmini koydum şimdi , bakmak istiyorum bende ofistede sanırım bakılıyor.

Bende ilk görüşte bonzai buralara kadar geldimi diye sordum kendime Daha önce görmüştüm bu bitkiyi ama adını yeni duydum
  • 30-01-2014, 22:01:29
    Üyeliği durduruldu
    80 Tl'ye 500gb Segate taşınabilir mevcut elimde. Almayı düşünürseniz pm atabilirsiniz.
  • 30-01-2014, 23:43:26
    YedinciPeron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    80 Tl'ye 500gb Segate taşınabilir mevcut elimde. Almayı düşünürseniz pm atabilirsiniz.
    Resmini bana pm olarak atar mısınız , bir de sıfır mı kullanılmış mı garantisi vs. faturası var mı detayları pm lütfen.
  • 30-01-2014, 23:52:11
    Üyeliği durduruldu
    ilgincc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Resmini bana pm olarak atar mısınız , bir de sıfır mı kullanılmış mı garantisi vs. faturası var mı detayları pm lütfen.
    Kullanılmış durumda hocam garanti fatura vs. yok maalesef. Ürün bu http://www.amazon.com/Seagate-Expans.../dp/B001UHWHO4

Kendi fotoğraflarını pm ile göndereceğim.
  • 31-01-2014, 00:10:53
    1 TB Toshiba Taşınabilir HDD mevcut.

fiyat 100 TL.
  • 31-01-2014, 00:19:22
    bonzai 'yi görünce heycanlanmıştım yasallaştı artık oh be diye