ardaaslan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
STSL 13/14 H:22 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 22 Şubat
96
●3.264
- 23-02-2014, 11:29:48melo' yu tebrik ettim kart görmeden bir maç bitirdiği için, dany' ye teşekkür ettim hediyesi için, dünkü maçta kahrolduğum yetmez gibi beni fenerli yaptılar... halbuki dany' nin kasıtlı bir şey yapmadığının farkındayım galatasaray' ın bize kurduğu en büyük tuzaktır o, belli ki mancini dany' nin üzerine oynamaları konusunda oyuncularını tembihlemiş. melo' nun pozisyonlarını izleyin bir de cüneyt çakır' ın daha önce kırmızı kart verdiği pozisyonları izleyin. neden melo' yu tebrik ettiğimi anlarsınız.
kimseye sataşmıyorum, galatasaray hafta içi tarihi bir maça çıkacakken böyle bir maçı zorlanmadan kazandığı için şaşırıyorum, acemi futbolcularımıza kızıyorum. kimse galatasaray' ı tebrik etmemizi beklemesin, galatasaray oynadığımız son 4 maçın 3' ünde top oynamadan maç kazandı, kiminde hakem hataları, kiminde ise futbolcu hataları oldu buna yol açan. - 23-02-2014, 13:40:55Haberin aslı var mı? yok mu bilemem ben kaynağından alıyorum.
Hürriyet'in haberine göre;
Sarı kırmızılı yönetim özel bir madde koydurarak dün gece yani ligin 22.haftasında eski oyuncusunun Galatasaraya karşı forma giymemesini istedi.Ancak siyah beyazlılar "400 bin Euro kiralama bedeli ödeyeceğiz. Derbide de oynamalı diyerek Galatasarayın bu isteği kabul etmedi. Bu cevap karşısında da sarı kırmızılılar taleplerinden vazgeçti. - 23-02-2014, 15:24:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Haber sallamalı bir haber. Koskoca Galatasaray Dany'den mi korkacakByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aksine biz oynamasını isteriz bomba bir adam olduğunu biliyorken neden oynamasını istemeyelim
- 23-02-2014, 19:29:17aman hocam onlarda olsun bizde olursa örnek pascal yollanıyor hemen takıma yakışmadığı için ki sanırım bu seviyede yönetildiği için çok seviyorum BeşiktaşıBy_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-02-2014, 13:14:52Üyeliği durdurulduPaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleHacı abi hani bizim avatarErtan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin yorumlarınızı okurken dayanamadım artık, beşiktaşı yendik ama sanki fener yenilmiş gibi üzülüyorsunuz ve nereye saldıracağınızı bilmiyorsunuz. Vallah her maç böyle ağlayacaksınız hiç oynamayalım.. Demekki selçuğun penaltısı sadece beşiktaş kalesine girmedi.