https://www.r10.net/proje-gelistirme-...n-projesi.html
buradaki projem için www.hostinghizmeti.net domainini satın aldım bu domaini seçerken de şunları düşündüm akılda kalıcı ve ns verirken zorlanılmayacak (ns1.hostinghizmeti.net ns2.hostinghizmeti.net) bir de bizden hosting hizmeti alan kişilerin başkasına ait domainleri yönlendirmesi durumunda genel kavram olsun istedim mesela müşteri natrodan domain alıyor senden web tasarım istiyor müşteriden ns yönlendirme isterken ns1.xxxx.com a yönlendir diyorsun adam ns deki xxxx.com a giriyor hosting fiyatlarını görüyor sonra da ne masraf yaptın ki diyor ben bunu çok yaşadım, bu yüzden böyle bir domain aldım değerlendirirseniz sevinirim.
yanlış mı domain seçtim acaba değerlendirirmisiniz
4
●243
- 22-02-2014, 15:50:45projenizi açtığınız konudan da okudum , domain amacına yönelik güzel bir domain kapmışsınız.(sanırım düşen bir domaindi) .her neyse şunu demek mantıklı olacak eğer sizin içinize sinmiyorsa bu kadar emeği bu isimle yürütmeyin içinize sinmeyen bir domain ile başarıya gitmek inanın zor oluyor.
domain konusunda bazı fikirlerim var aslında konuşmak isterseniz. turksoy@muhendisce.com skype adresini ekleyebilirsiniz. - 22-02-2014, 18:53:14aldığınız domain bence çok güzel bir domain hayırlı olsun iş yapar