Merhabalar,
4-5 saattir yüklediğim her video'nun para kazanmasını aktifleştirmeye çalışırken Soru işareti'nden(?) sonra anında ünleme dönüşüyor.
Bu sorun bir tek bende mi var?
Yüklenen videoların direkt olarak Ünleme (!) düşmesi
25
●7.404
- 21-02-2014, 21:53:07Çözümü buldum sanırım hocamikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yüklenen videolara, yükleme işlemi tamamlanana kadar açıklama etiket vs. girmediğimizde sorun olmuyor.
Umarım bunun da önüne geçip daha çok can sıkmazlar. - 21-02-2014, 22:04:00Üyeliği durdurulduçözüm bu kadar yakındı demek ben sorunu yaşayamadan çözüm bulunduğuna sevindimsametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-03-2014, 00:57:18sametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleCKU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBeryy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleStormKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ne yuklerseniz yukleyin sayfayı yenileyince ünlem veriyorsa yapmanız gereken tek şey var ve telefonunuz ile 1 2 dakikalık bir video çekmeniz ve video çektiğiniz yerin 2 3 fotorafını çekmeniz sonrasında videoyu yuklediğinizde ünlem verirse hemen ünleme tıklayarak bu video bana ağittir diyerek kanıtlamanız 48 saat içinde onaylanır ve kanal %70 normale döner
Örnek : 1 dakikalık bahçenizdeki kedi videosu sonrasında sağ sol üst köşe 1'er resim ve videoyu yukle ünleme düşür resimleri hızlıresim.com ' yükle linkleri topla o açılan panele yaz ve bu notu ekle : Bu video benim kişisel çekimimdir. Şu linkdeki resim bu videonun benim olduğuna dair kanıtıdır. Videomun para kazanmasının açılmasını rica ediyorum.
Sonra kaydet video soru işareti olacak yani incelenecek 48 saat sonra onaylanır - 12-03-2014, 01:25:22Dediğiniz yöntemi denemedim fakat, sonuçta internette bulunan başka birine ait bir resmi de hızlıresim yada diğer resim upload sitelerine yükleyerek dediğiniz şeyleri yapabiliriz. Yani resim linklerini vermek, resimlerin bizim olduğunu ispatlamazken onaylanmama gibi bir durum olur mu?vehbi54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle