• 21-02-2014, 21:43:33
    Merhabalar,

4-5 saattir yüklediğim her video'nun para kazanmasını aktifleştirmeye çalışırken Soru işareti'nden(?) sonra anında ünleme dönüşüyor.

Bu sorun bir tek bende mi var?
  • 21-02-2014, 21:44:49
    Üyeliği durduruldu
    az önce bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti bir konuda sanırım baya can sıkacak bu olay ama yakındır çözümü çıkar
  • 21-02-2014, 21:53:07
    ikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    az önce bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti bir konuda sanırım baya can sıkacak bu olay ama yakındır çözümü çıkar
    Çözümü buldum sanırım hocam

Yüklenen videolara, yükleme işlemi tamamlanana kadar açıklama etiket vs. girmediğimizde sorun olmuyor.

Umarım bunun da önüne geçip daha çok can sıkmazlar.
  • 21-02-2014, 22:04:00
    Üyeliği durduruldu
    sametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çözümü buldum sanırım hocam

Yüklenen videolara, yükleme işlemi tamamlanana kadar açıklama etiket vs. girmediğimizde sorun olmuyor.

Umarım bunun da önüne geçip daha çok can sıkmazlar.
    çözüm bu kadar yakındı demek ben sorunu yaşayamadan çözüm bulunduğuna sevindim
  • 26-02-2014, 00:25:16
    ben hala yaşıyorum aynı sorunu
  • 12-03-2014, 00:48:39
    sorunun çözümünü bilen yokmu ?
  • 12-03-2014, 00:52:42
    Üyeliği durduruldu
    bende de aynı sorun var 2 gündür
  • 12-03-2014, 00:57:18
    sametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

4-5 saattir yüklediğim her video'nun para kazanmasını aktifleştirmeye çalışırken Soru işareti'nden(?) sonra anında ünleme dönüşüyor.

Bu sorun bir tek bende mi var?
    ikaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    CKU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben hala yaşıyorum aynı sorunu
    Beryy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorunun çözümünü bilen yokmu ?
    StormKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende de aynı sorun var 2 gündür

Arkadaşlar ne yuklerseniz yukleyin sayfayı yenileyince ünlem veriyorsa yapmanız gereken tek şey var ve telefonunuz ile 1 2 dakikalık bir video çekmeniz ve video çektiğiniz yerin 2 3 fotorafını çekmeniz sonrasında videoyu yuklediğinizde ünlem verirse hemen ünleme tıklayarak bu video bana ağittir diyerek kanıtlamanız 48 saat içinde onaylanır ve kanal %70 normale döner

Örnek : 1 dakikalık bahçenizdeki kedi videosu sonrasında sağ sol üst köşe 1'er resim ve videoyu yukle ünleme düşür resimleri hızlıresim.com ' yükle linkleri topla o açılan panele yaz ve bu notu ekle : Bu video benim kişisel çekimimdir. Şu linkdeki resim bu videonun benim olduğuna dair kanıtıdır. Videomun para kazanmasının açılmasını rica ediyorum.

Sonra kaydet video soru işareti olacak yani incelenecek 48 saat sonra onaylanır
  • 12-03-2014, 01:25:22
    vehbi54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar ne yuklerseniz yukleyin sayfayı yenileyince ünlem veriyorsa yapmanız gereken tek şey var ve telefonunuz ile 1 2 dakikalık bir video çekmeniz ve video çektiğiniz yerin 2 3 fotorafını çekmeniz sonrasında videoyu yuklediğinizde ünlem verirse hemen ünleme tıklayarak bu video bana ağittir diyerek kanıtlamanız 48 saat içinde onaylanır ve kanal %70 normale döner

Örnek : 1 dakikalık bahçenizdeki kedi videosu sonrasında sağ sol üst köşe 1'er resim ve videoyu yukle ünleme düşür resimleri hızlıresim.com ' yükle linkleri topla o açılan panele yaz ve bu notu ekle : Bu video benim kişisel çekimimdir. Şu linkdeki resim bu videonun benim olduğuna dair kanıtıdır. Videomun para kazanmasının açılmasını rica ediyorum.

Sonra kaydet video soru işareti olacak yani incelenecek 48 saat sonra onaylanır
    Dediğiniz yöntemi denemedim fakat, sonuçta internette bulunan başka birine ait bir resmi de hızlıresim yada diğer resim upload sitelerine yükleyerek dediğiniz şeyleri yapabiliriz. Yani resim linklerini vermek, resimlerin bizim olduğunu ispatlamazken onaylanmama gibi bir durum olur mu?