Arkadaşlar 2. dönem harç ücretinin son gününde parayı yatıramazsak ne oluyor ?
duyduğuma göre faiz biniyormuş. bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Selçuk üniversitesinde okuyan arkadaşlar son gün Şubat 7 mi ? 12 mi ?
Üniversite harç parasını geç yatırmak
23
●32.544
- 10-02-2014, 00:50:53kulaktan duyma bir bilgiydi zaten benimkiOzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaydım filan silinmesinde faizinide öderiz.
Askerlik miBartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın ilk işim öğrenci işlerini aramak.
- 10-02-2014, 00:55:28Askerliğe alınmazsınız merak etmeyin. Ben 2 sene üst üste sadece birinci dönem harcını yatırdım. Okur gözükürsünüz ama gelecek dönem yatırmazsanız kaydınız silinir. Ayrıca bizim üniversitede mazaretli kayıt için başvurmuyorsun. Direkt gidip parayı yatırıyorsun. Artık onlarda uğraşmak istemiyor. Ama tabii sizin okulun düzeni nasıl bilmiyorum.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 10-02-2014, 01:01:01Ben hazırlık öğrencisiyim.Kayıt yenileme dedikleri harç ücretlerinin yatırıldığı dönem ise bizi üniversitenin son günü şubatın 12 si herhalde.constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://alaeddin.selcuk.edu.tr/at2008.pdf
bir bakarmısınız akademik takvime. - 10-02-2014, 01:01:13Askerlik deyince nasıl bir etki yaratıyor.

32 yaşında arkadaşlar var, öyle pat diye götürmezler korkmayın.
Ama sallamaya da gelmez.
- 10-02-2014, 01:04:18bartuc hocam öyle diyince bende korkmaya başladımAlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

yarın yatıracam diye diye son günü kaçırdım zannettim.
- 10-02-2014, 01:06:1010 mart mazeretli kayıt için son gün diyorFixbL00d adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama yinede siz yarın öğrenci işlerini arayın.
Onların çoğu bakayadır. 29 dan sonra sürüyerek götürürler. Şimdi denetim de sıklaştı. Hemen buluyorlar.AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaydım filan silinmesinde faizinide öderiz.
yarın ilk işim öğrenci işlerini aramak.