• 18-02-2014, 12:24:59
    Arkadaşlar geçen gün bu eklentinin kurulumunu yaptım. Site haritaları bölümünde makalede sanki güncellemeyi kendisi yapıyor gibi bir ifade geçiyordu. Böyle bir şey varmı? Yoksa bizim her defasında girip tekrar tekrar güncel site haritalarını Google site araçlarına tekrar tekrar yüklememiz mi gerekir?
  • 19-02-2014, 08:45:42
    Arkadaşlar bir an düşündüm çok mu saçma bir soru sordum diye cevap gelmeyince.
  • 19-02-2014, 09:28:22
    Kendisi otomatik güncelliyor ve de otomatik olarak arama motorlarını dürtüyor. Şurda da belirtmiş;
    "it automatically creates XML sitemaps and notifies Google & Bing of the sitemaps existence. These XML sitemaps include the images in your posts & pages too, so that your images may be found better in the search engines too."
  • 21-02-2014, 13:47:54
    gokayc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendisi otomatik güncelliyor ve de otomatik olarak arama motorlarını dürtüyor. Şurda da belirtmiş;
    "it automatically creates XML sitemaps and notifies Google & Bing of the sitemaps existence. These XML sitemaps include the images in your posts & pages too, so that your images may be found better in the search engines too."
    Peki hocam Yoast Seo kurulumundan sonra yaptığımız ayarlarda bununla ilgili bir ayar yok. Sadece yahoo ve ask.com u pingle var. Google hesabına o zaman otomatik güncellemeyi yapıyor sanırım. Gerçi yeni makale eklediğimde bakacağım az önce farkettim, google site araçlarının site haritaları kısmında web sayfaları sekmasinde 170 adet görünüyor. Sanırım makale ekledikçe buranın artması gerekiyor. Gözlemleyip tekrar yazacağım. Teşekkürler.
  • 02-04-2014, 19:34:11
    Arkadaşlar buna taktım ben. Google site araçlarına giriyorum bir tek benim elle gönderdiğim site haritalarını görebiliyorum. Bu yoast gönderiyormu site haritalarını. Yoksa biz her makaleyi girdiğimizde google u pinglemek için site haritasını tek tek google site araçlarından elle girmeliyimiz?

4 aylık bir sitede indexleme hızı 12-15 saat normal midir? Hergün 3-4 adet özgün makale eklemeye çalışıyorum.