Site Adresi: PM ile
Sitenizin Pagerank Değeri : 1
Sitenizin Alexa Değeri : 26.450
Sitenizin Günlük Tekil Hiti : 450-550
Dmoz Kaydı: Var
Sitenizin Yaşı : 2 Yıl 8 Ay
Sitenizin İçeriği : Fotoğrafçılık,Teknoloji,Photoshop
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı : 20 TL
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: İş Bankası
Ek Notlar: Daha önce sadece Sony gibi büyük firmalardan tanıtım yazısı alınmıştı.Örnek konular tarafınıza gönderilecektir.Hedef kitlemiz bu kategorilerde sitelerinizi asla es geçmeyecektir.
Sizin tarafınızdan hazırlanan yazılar Haberler kategorisine eklenir.Resimlerle desteklenir. Ana sayfada konunuzun linki bir gün yer alır. İlgili kategoride 3 ay kalır. İndexleme, yazınız özgün ise anında alınır.
Bundan önce bizim hiç bir talebimiz olmamasına karşın Sony, Nikon ve fotoğraf satış sitelerinden tanıtım yazısı, haber şeklinde konular eklenmişti.O konuları da ayrıca gönderebilirim.Yazınızın içerisinde en fazla 2 tane link yer alabilir.
Size faydalı olması açısından fotoğraf,teknoloji,photoshop siteleriniz kabul edilir. Zaten diğer siteler alakasız duracağından anlamsız olacaktır.En fazla satış 5 adettir.
Daha önceki konuma buradan da ulaşabilirsiniz. Aynı gün içerisinde 5 yazı alanını satmıştık. Teşekkür ederim
Satış: Fotoğraf Teknoloji Photoshop Sitelerinize Tanıtım Yazısı
5
●288
- 06-02-2014, 23:24:55insideman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleözel mesaj gönderildi.adidas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle