daha.net firmasından godaddy.com a bir domain transfer etmek istedim ancak 4 gün gecmesine ragmen transfer islemi gerceklemedi.
DOMAIN BILGILERI :
Expires On March 11, 2014
Registered On March 11, 2012
Updated On May 10, 2013
TRANSFER İÇİN GEREKEN Transaction ID ,Security Code, AUTH KODU BIŞGILERI GIRILDI DOMAINE KAYITLI OLAN MAIL ADRSINE GONDERILEN TRANSFER ICIN ONAYLAMA LINKINE TIKLANDI VE SONRASINDA TRANSFER EDILECEK HESABA KAYITLI MAIL ADRESINE ASAGIDAKI MAIL GELDI
Your request to transfer the domain name domainadi.com has failed for the following reason(s):
The registry rejected the transfer request due to an ineligible domain status.
Your transfer request will remain active in our system for 30 days, after which time it will expire. Once any standing issues have been resolved with your current registrar, you will be free to reinitiate the transfer through us as long as the transfer has not expired.
You may be able to resolve the error simply by resubmitting the domain transfer request. To do so, log in to your account. Under the Domains heading, select Transfers. Select the transfers to retry and then click Restart Transfer.
Domain transfer sorunu
5
●699
- 14-05-2013, 00:11:08Ortalama 7 günde transfer olur, dolayısı ile en kötü 3 gününüz daha var. Acele etmeyin, telaş edecek bir durum yok.
İngilizce metne dikkat etmemiştim, pardon. 11 Mart'ta domain'i uzatmışsınız ve 60 günlük süreç dolmadan transfer etmek istemişsiniz 10 Mayıs'ta sanırım bu sebeple o mesaj gelmiş ve mesajda da belirttiği üzere panelinize girin ve transferi yeniden başlatın diyor.
Kötü İngilizce'm ile bu kadar algılayabildim, yanlışım olabilir. İngilizce bilgisi iyi olan arkadaşlardan çeviri konusunda yardım isteyiniz. - 14-05-2013, 06:20:12Teşekkür ederim hocamyaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-05-2013, 06:31:09Üyeliği durdurulduDomainin transfer olması için şu anki hesabınızda domainin en az 3 gün kalması lazım diyor. Yani domain transfer yapılması için 2 ay geçmeli + 1 ay'da kalma süresi toplam 3 ay olmadan şu anki yeri değişemezsin diyor. Ayrıca 1 hafta süre kalmasına gerek yok. Namede 5 gün süren kalsa transfer yapabilirsin...Sebonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-05-2013, 08:53:06Alakanız için teşekkür ederim hocam.ugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DOmaini bir arkadaştan satın aldım satın almadan bir süre önce domain süresini uzatmıstı. Acaba domaiinn kayıtlı oldugu firmadan kendime bir hesap açıp domaini bu sekilde kendi hesabıma tasıtsam avantaj olurmu. Şuanki uğraşta godaddy e transfer etmeye çalısıyorum - 14-05-2013, 08:54:54Üyeliği durdurulduDaha.net firmasında ise myorderbox bilgisi isteyin verirlerse kendi hesabınıza alın. Yada daha.net üstünde bir hesap açın ticket açarak kendi bilginize göndertin.Sebonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle