• 05-02-2014, 17:10:41
    Üyeliği durduruldu
    kod sadece .com lar için geçerli sanırım. net'lerde işe yaramıyor
  • 05-02-2014, 17:19:33
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    com dışı domainlerde işe yaramıyor mu ?
  • 05-02-2014, 17:34:02
    pesimizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    com dışı domainlerde işe yaramıyor mu ?
    yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kod sadece .com lar için geçerli sanırım. net'lerde işe yaramıyor
    geçerli olmadığı uzantı neredeyse yok yalan herhalde ..

14 adet yaptım.. com net info biz dahil..

arada bir yogunluktan bazen kodu kabul edemediği oluyor sayfada yazıyor ingilizce olarak tekrar deneyin şeklinde..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:34:02 -->-> Daha önceki mesaj 17:31:55 --

MrLegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben geçen yıl kullanmıştım. Destek talebi açıp iptal edilen transfer yerine şunların başlatılması şeklinde bir şeyler yazdım, onlar da başlatmıştı.

ben değiştirmeyeceğimde yine aynı domainleri transfer yapacam , ns bir gonderse auth kodları bakalım ne olacak..

yani hocam diyorsunki aynı paraya yapabiliriz.. 4,15 ten..
  • 05-02-2014, 17:37:34
    Kampanya sona erdi 40 adet yetiştirebildim. Şuan itibariyle sadece .com için izin veriyor.
  • 05-02-2014, 17:45:23
    Üyeliği durduruldu
    DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    geçerli olmadığı uzantı neredeyse yok yalan herhalde ..

14 adet yaptım.. com net info biz dahil..

arada bir yogunluktan bazen kodu kabul edemediği oluyor sayfada yazıyor ingilizce olarak tekrar deneyin şeklinde..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:34:02 -->-> Daha önceki mesaj 17:31:55 --

ben değiştirmeyeceğimde yine aynı domainleri transfer yapacam , ns bir gonderse auth kodları bakalım ne olacak..

yani hocam diyorsunki aynı paraya yapabiliriz.. 4,15 ten..
    Hocam niye "yalan herhalde" diyorsunuz az önce denedim niye yalan yere "net'te geçerli değil" yazayım Valla çok kırıldım varyemez açıklamış zaten, artık sadece com'larda geçerliymiş...
  • 05-02-2014, 17:51:41
    yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam niye "yalan herhalde" diyorsunuz az önce denedim niye yalan yere "net'te geçerli değil" yazayım Valla çok kırıldım varyemez açıklamış zaten, artık sadece com'larda geçerliymiş...
    ya kusura bakma beyinde kurduğum cümle o değildi , oraya "söylesem yalan olmaz herhalde" diyecektim, bende yaptığımı belirtmiştim. Bazı denemelerde olmuyordu o yüzden.. Tabi sonradan firma bir değişiklik yaptıysa haberim yok ondan..

varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kampanya sona erdi 32 adet yetiştirebildim. Şuan itibariyle sadece .com için izin veriyor.
    Sonradan gelen edit : Yaşlı domain ve 3-4 karakter domain gurusu varyemez durumu açıklamış

Mesajı verdim ona göre
  • 05-02-2014, 19:48:52
    Hala transfer yapılabiliyor. 2 tane yaptım az önce. Biri org biri com
  • 05-02-2014, 19:50:46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Farklı uzantılarla hala (şuan) transfer yapılabiliyor, bilginiz olsun. 50'ye yakın domaini transfer ettim, teşekkürler Namecheap.
  • 05-02-2014, 20:08:11
    Godaddy de ayın 9 unda biten domain transfer süresi yetişir mi.