• 22-01-2014, 21:19:23
    Üyeliği durduruldu

Reklam.TL Mobil Trafik sistemimiz yenilenmiştir.
    Sisteme Mobil Splash özelliği eklenmiştir.

1) Ziyaretçilerinize reklamı kapatma imkanı tanınmaktadır. Reklamı kapatınca ziyaretçi sitenizi gezmeye devam edebilir!
    2) Sistemi diğer mobil reklam firmaları ile birlikte kullanabilirsiniz artık.

Dönüşüm üzerine kazanç verilmektedir.

Mobil Cihazda Örnek Reklam Görünüşü:

Dönüşüm oranları %1-2 ortalamasına sahip. Bu bütün siteler için farklılık göstermekte. Bu anlamda bu oran artabilir yada azalabilir. Ortalamaya bakarak söylediğimizde 1000'de 10 ile 20 arasında bir dönüşüm olacaktır.

Dönüşüm başına ortalama ücret ise 0.75 TL şeklindedir.

Ayrıca sadece 3G trafiğiniz değil Wifi trafiğinizden de kazanç sağlarsınız. Trafik ayrımı yoktur.

Mobil Trafik Kodumuzu Sizde Sitelerinizde Kullanın!

Web: http://reklam.tl
    E-Posta: destek@reklam.tl
  • 23-01-2014, 16:01:53
    Kullanmak isterim ama odemeler aylik yaptiginiz icin pek cazip gelmiyor
  • 23-01-2014, 16:08:49
    Üyeliği durduruldu
    gravedigger_yk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanmak isterim ama odemeler aylik yaptiginiz icin pek cazip gelmiyor
    İlk ödeme aldığınızda biraz beklemiş olacaksınız. Sonrasında zaten her ayın sonunda ödeme almış olacaksınız, ödeme alt limitini geçtiğiniz taktirde.

Genel affiliate sistemlerinde böyle ve bu sebeple benzer bir yol izliyoruz. Ayrıca şu an ki iş yükü sebebi ile ödemeleri daha sık bir periyodda yapmamız çok kolay olmayacak.
  • 23-01-2014, 16:17:04
    Aylik olmasi guven acisindan sikinti benim icin hic degilse 2 haftada bir odeme yapilsa sisteminizi kullanan cok olur diye dusunuyorum peki suan sisteminizi kullanan kac site var ogrenebilirmiyim.

Replika cep telefonunda yazdigimdan imla kurallari icin affola
  • 23-01-2014, 16:49:46
    Üyeliği durduruldu
    Aylik olmasi guven acisindan sikinti benim icin hic degilse 2 haftada bir odeme yapilsa sisteminizi kullanan cok olur diye dusunuyorum peki suan sisteminizi kullanan kac site var ogrenebilirmiyim.

Replika cep telefonunda yazdigimdan imla kurallari icin affola
    Yayıncı sayımız 1000'i geçmiş durumda. Ödeme alan yayıncılarımızda çok sayıda mevcut. Sistem 3 aydır aktif olarak çalışmakta.

Ayrıca bize referans olarak Link.TL sistemimizi inceleyebilirsiniz.

3 yıldır aralıksız olarak ödemeleri yapmaktayız. Bu anlamda bir güven sorunu yaşamanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil.

Dönüşümlerin iyi olması durumunda bazı ayrıcalıklar yapabilmemiz mümkün tabi ki.
  • 23-01-2014, 16:51:10
    LinkTL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yayıncı sayımız 1000'i geçmiş durumda. Ödeme alan yayıncılarımızda çok sayıda mevcut. Sistem 3 aydır aktif olarak çalışmakta.

Ayrıca bize referans olarak Link.TL sistemimizi inceleyebilirsiniz.

3 yıldır aralıksız olarak ödemeleri yapmaktayız. Bu anlamda bir güven sorunu yaşamanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil.

Dönüşümlerin iyi olması durumunda bazı ayrıcalıklar yapabilmemiz mümkün tabi ki.
    Şimdi kullansam 100 tl yi geçince bu ay ödeme alırmıyım daha dogrusu ne zaman ödeme zamanı
  • 23-01-2014, 17:06:32
    Üyeliği durduruldu
    Şimdi kullansam 100 tl yi geçince bu ay ödeme alırmıyım daha dogrusu ne zaman ödeme zamanı
    Dilerseniz rtl-yusuf skype adresini ekleyin oradan görüşelim.
  • 23-01-2014, 17:38:18
    Üyeliği durduruldu
    Ücretlendirme hakkında da konuya bilgi yazarsanız daha iyi olur hocam.

Şuan üye oldum sisteme onay bekliyorum.
  • 23-01-2014, 17:42:33
    Üyeliği durduruldu
    Cartman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ücretlendirme hakkında da konuya bilgi yazarsanız daha iyi olur hocam.

Şuan üye oldum sisteme onay bekliyorum.
    Ücretlendirme tamamen dönüşüm başına işlemektedir.

Dönüşüm oranları %1-2 ortalamasına sahip. Bu bütün siteler için farklılık göstermekte. Bu anlamda bu oran artabilir yada azalabilir. Ortalamaya bakarak söylediğimizde 1000'de 10 ile 20 arasında bir dönüşüm olacaktır.

Dönüşüm başına ortalama ücret ise 0.75 TL şeklindedir.

Ayrıca sadece 3G trafiğiniz değil Wifi trafiğinizden de kazanç sağlarsınız. Trafik ayrımı yoktur.