Merhaba Golden Cinsi köpek arıyorum. Tercihim yavru olmasıdır. Sahiplendirmek isteyen kişiler il farketmez Mersin'e bana ulaşımı tarafımdan karşılanacaktır.
iPhone 5 Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi.
Golden Arıyorum
11
●805
- 24-01-2014, 14:38:04Üyeliği durduruldu
- 24-01-2014, 14:49:29Üyeliği durdurulduAkıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın, sahibinden.com'a girdiğiniz de orda çok fazla her cins yavru köpek var, bakamadıkları için ve çok fazla yavru olduğu bağışlamak istiyorlar.. Eğer oraya bakarsanız eminim bulursunuzMyHostingim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2014, 15:01:27merhaba,OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sahibinden.com üzerinden sahiplendirme adı altında siteye koyulan ilanların %90'ını aradığınızda ücret istediklerini görürsünüz.
Ben size bu siteyi tavsiye ederim. Tamamen bakıma muhtaç hayvanların, gerçekten iyi bir yuva bulması için verilen ilanları bulabilirsiniz. - 24-01-2014, 15:49:57Şurdaki yavrular güzelmiş altada şu notu düşmüş :
'' Arkadaşımın ileri itaat eğitimli köpeği doğum yaptı çok özel bir golden annenin ve babanın yavruları şuan 3 taneler. Mesleğimden ötürü iş saatleri içinde aramanıza yanıt veremezsem lütfen mesaj atın. Bu yavruları güzel bakılacağı yerlere sahiplendirmek istiyorum. Petshoplardan sağlıksız bakılan ve üretilen köpeklere para vermeyin. Hiçbir şekilde aşı mama parası altında para talep edilmeyecektir. Lütfen yavruların bakımını yapabilecek kişiler irtibata geçerse sevinirim.
aşı, mama vb. türden masraflar için de hiçbir şekilde ücret talep etmeyeceğim'' - 24-01-2014, 16:40:34Sahibinden.com' da hayvan satışı yasaktır. O yüzden mecburen ücretsiz veya sahiplendirme adı altında ilan açılır. Tecrübeyle sabittirOptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2014, 16:57:56Üyeliği durdurulduOptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleErkan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKatılıyorum bende @Erkan1 'in gönderdiği kişi ile iletişime geçtim ankara-mersin ulaşım masrafları 500 lira tutar dedi.Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2014, 17:01:54Üyeliği durdurulduŞaşırdım ve cevap vermeden sildimErkan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle